Belotero Revive: It’s your time to shine!

Belotero Revive
It's your time to shine!

Een gezonde, frisse en jonge huid behouden in drukke tijden is soms lastig. Gezellige feestjes, een drukke carrière en veel reizen zijn natuurlijk leuke en belangrijke activiteiten in je leven, maar kunnen ook zorgen voor een vermoeide en droge huid. Goed voor je huid zorgen is daarom verstandig. De oplossing? Belotero Revive! De skinbooster met hyaluronzuur en glycerol voor een stralende huid van binnenuit!

• Hydrateert de huid van binnenuit
• Verbetert de huidkwaliteit
• Maakt de huid gladder
• Vermindert roodheid
• Nu met 20% korting voor 240 Euro (2ml)

Belotero Revive Skinbooster

Waarom een skinbooster?

Als actieve vrouw wil je er graag jong en fris uitzien. Dat geeft je het zelfvertrouwen om jouw moment te kunnen pakken en te shinen! Fijn met vrienden aan het strand, op het terras of tijdens een romantisch etentje. Je zorgt goed voor je huid en je bent op zoek naar een natuurlijke uitstraling, verbetering van je huidkwaliteit en goede hydratatie. Met de Belotero Revive skinbooster met hyaluronzuur en glycerol ligt dat binnen handbereik.

Belotero Revive

Belotero Revive is speciaal ontwikkeld voor de jongere huid en zorgt voor hydratatie, verbetering van de huidkwaliteit en het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels. In tegenstelling tot een crème wordt Belotero Revive toegepast met injecties in de huid. Dit zorgt voor directe hydratatie dankzij licht gecrosslinkt hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die water vasthoudt, waardoor de huid glad, stevig en gevuld blijft. Glycerol zorgt ervoor dat de huid nog meer hydrateert en bovendien werkt glycerol ontstekingsremmend. Goede hydratatie van de huid verbetert je huidstructuur en geeft een jonge en frisse uitstraling. Met Belotero Revive ontstaat een natuurlijk resultaat zonder drastische volumeverandering.

Consult

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en je ontvangt een informed consent (toestemmingsdocument) met gedetailleerde informatie over de behandeling.
Belotero_Revive_Pack

De behandeling

Om de behandeling met Belotero Revive zo comfortabel mogelijk te maken, zal de arts als eerste stap het te behandelen gebied verdoven met een verdovende crème. Daarna wordt een raster met de injectieplaatsen op het gezicht gemarkeerd. Vervolgens wordt Belotero Revive in de huid geïnjecteerd met een dunne naald. Beide zijden van het gezicht worden behandeld met totaal 2 ml Belotero Revive. Om te zorgen voor een gelijkmatig resultaat zal de arts de behandelde zone masseren. Een behandeling duurt meestal 30 minuten en kan licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen.

Na de behandeling

Na een behandeling met Belotero Revive is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 24 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van Belotero Revive zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan of zijn er tijdelijk wat bultjes zichtbaar. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.

Resultaat

De resultaten van behandeling met Belotero Revive zijn toename van hydratatie en vermindering van ruwheid en roodheid voor een periode tot 36 weken. In die periode wordt Belotero Revive geleidelijk afgebroken. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk van het behandelplan. Het ideale behandelplan bestaat uit 3 behandelsessies met tussenpozen van 4 weken, gevolgd door een herhalingsbehandeling na 6 tot 9 maanden.

VOOR/NA FOTO'S

Voor de Belotero Revive behandeling
Voor de Belotero Revive behandeling
Na de Belotero Revive behandeling
Na de Belotero Revive behandeling
Revive voor_na roodheid

It's your time to shine!

Belotero Revive behandeling (2ml) met 60 Euro korting

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de “Your time to shine” actie voor behandeling van je gezicht met Belotero Revive skinbooster.

Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

SkinSensible volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en we behandelen daarom uitsluitend op afspraak. We vragen je de kliniek alleen te bezoeken als je gezond bent. Check voor je komst de actuele status van de coronamaatregelen op onze homepage.

Welk resultaat kan ik verwachten van Belotero Revive

Het ideale behandelplan bestaat uit 3 behandelsessies met tussenpozen van 4 weken, gevolgd door een herhaling na 6 tot 9 maanden. Per behandeling wordt 2 ml Belotero Revive gel geïnjecteerd.

De resultaten van behandeling met Belotero Revive zijn toename van hydratatie en vermindering van ruwheid en roodheid voor een duur tot 36 weken. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk van het behandelplan.

Is een behandeling met Belotero Revive pijnlijk?

Een behandeling met Belotero Revive skinbooster wordt meestal niet als erg pijnlijk ervaren. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid verdoofd met een verdovingscrème.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden hervatten na een behandeling met Belotero Revive?

Veel cliënten gaan direct na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Volg hierover echter het advies van de behandelend arts.

24 uur uur na de behandeling mag de behandelde plek worden gereinigd en mag er weer make-up worden gebruikt. Stel je gezicht in de eerste week na behandeling niet bloot aan intense warmte (zon, sauna) of andere gezichtsbehandelingen.

Is een behandeling met Belotero Revive veilig?

Belotero Revive is een hoogwaardig product met een goed veiligheidsprofiel die in een zo kort mogelijke behandeltijd een natuurlijk en langdurig resultaat geven. De bijwerkingen van Belotero Revive zijn meestal mild en tijdelijk van aard. Belotero Revive is afbreekbaar en wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam opgenomen.

Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft over de risico’s van de behandeling en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen ander kennen.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Vakkundig, Veilig & Verantwoord”.

Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

DE KLINIEK

It's your time to shine!

Belotero Revive behandeling (2 ml) nu voor 240 Euro

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH