Bsure DNA-test

Een fillerbehandeling is een veilige cosmetische behandeling. Toch kan het soms misgaan, ook als de behandeling correct en professioneel is uitgevoerd. Je kunt namelijk een genetische aanleg hebben waardoor je eigen afweersysteem extreem reageert op de fillers. De fillers worden dan door je lichaam afgestoten, wat ernstige complicaties en levenslang hinder kan veroorzaken. Om te bepalen of dit bij jouw het geval is, kan de Bsure DNA-test voor fillers een cruciale rol spelen.

De Bsure DNA test toont aan of je een genetische aanleg heeft voor ernstige complicaties na een fillerbehandeling. Het wetenschappelijk onderzoek waarop de Bsure DNA-test is gebaseerd, wijst uit dat indien je een bepaalde genetische aanleg heeft er een kans is van 84% op deze ernstige complicaties.

Een positieve uitslag van de BSure DNA-test bevestigt dat je deze genetische aanleg hebt. Het is dan af te raden om een fillerbehandeling te ondergaan. Bij een negatieve uitslag van de test zijn complicaties niet uitgesloten, maar is de kans daarop veel lager.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH