Filler Behandeling Marionetlijnen

De ‘Furrow Live’ van 15 december stond in het teken van de behandeling van Marionetlijnen met hyaluronzuur filler. Marionetlijnen zijn de plooien die vanuit je mondhoeken naar je kaaklijn lopen. Deze worden dieper naarmate we ouder worden waardoor de mondhoeken wat gaan hangen. Je ziet ze vooral als je naar jezelf kijkt tijdens online vergaderingen en daarom worden ze ook wel ‘zoom lijnen’ genoemd. Als je ze storend vindt zijn ze gelukkig prima te behandelen met hyaluronzuur filler.

In deze video laten de leukste beauty deskundige van Nederland Maaike Dorsteen en dermatoloog Gamze Piskin van Skinsensible zien hoe dat in z’n werk gaat. Daarbij beantwoorden ze allerlei leuke vragen die door de kijkers van de live stream werden gesteld.

Pijn vormt voor veel mensen een drempel een drempel om een filler behandeling te ondergaan. Daarom speciale aandacht voor verdoving met een zogenaamd ‘zenuw block’ waardoor de behandeling voor model Kieka niet pijnlijk was.

Als je meer wilt weten over deze behandeling nodigen we graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij de dermatologen van SkinSensible.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH