Filler Friday

Slide

Vollere lippen, mooiere contouren
of (statische) rimpel opvulling

Vakkundig en veilig met een natuurlijk resultaat

FILLER FRIDAY

Profiteer van onze "Filler Friday" actie voor vollere lippen, mooiere contouren of (statische) rimpel opvulling. Vakkundig, veilig en met een natuurlijk resultaat. SkinSensible is een kliniek die verantwoorde cosmetische behandelingen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. We werken om die reden uitsluitend met ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen.

FILLER FRIDAY ACTIE

35% korting

Vollere lippen, mooiere contouren of statische rimpel verwijdering:
1 ml hyaluronzuur filler behandeling, nu van €390, voor €250,–

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

DR Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Jack van der Woude

BIG-nummer 29915101301

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Sagar Bhagwandin

BIG-nummer 49911877101

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de “Filler Fridays” actie voor vollere lippen, stevigere contouren of (statische) rimpel opvulling met je bespreken. Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.
SkinSensible volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en we behandelen daarom uitsluitend op afspraak. We vragen je de kliniek alleen te bezoeken als je gezond bent. Check voor je komst de actuele status van de coronamaatregelen op onze homepage.

Welk resultaat kan ik verwachten van een behandeling met hyaluronzuur filler?

Het resultaat van een filler behandeling blijft meestal tussen de 6 en 12 maanden zichtbaar. De duur en mate van het effect is afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit. Op plekken die erg bewegelijk zijn, zoals bijvoorbeeld de lippen, werkt de behandeling korter.

Hoe veilig is een behandeling met hyaluronzuur filler?

De tijdelijke fillers die SkinSensible gebruikt, zijn op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in onze huid voorkomt en door ons lichaam wordt afgebroken. Allergische reacties op de stof zijn daarom zeer uitzonderlijk.
Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken?

Direct na de behandeling. Het is wel zo dat kleine bultjes en soms wat blauwe plekjes kunnen ontstaan op de dag van de behandeling en je op de behandeldag nog geen make-up mag dragen. Daarnaast adviseren we om na de behandeling 12 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan.

Doet een behandeling pijn?

De prikjes van een injectable behandeling kunnen wat ongemakkelijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren het echter niet als pijnlijk. De naalden voor injectables zijn heel dun. Mocht je willen, dan kunnen we je huid verdoven.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en natuurlijke cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Verantwoord behandelen is voor ons: Skilled, Safe & Subtle.
We werken om die reden met uitsluitend met ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze artsen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

DE KLINIEK

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE FILLER FRIDAY ACTIE

met 35% korting

Bel me voor een afspraak voor de Filler Friday actie!

  Contactgegevens

  Rapenburg 45
  1011 TV Amsterdam
  06 42 02 88 49
  info@skinsensible.nl

  Openingstijden

  Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 20:00
  Zondag en maandag: gesloten
  Wil je een afspraak maken buiten
  deze tijden? Informeer naar de
  mogelijkheden!

  START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH