Frisse Blik

FRISSE BLIK ACTIE

Wallen, donkere kringen en rimpels rondom je ogen geven vaak een grauwe en vermoeide uitstraling. Wil je daar iets aan doen? SkinSensible heeft de perfecte behandeling om er uitgeruster, vriendelijker en frisser uit te zien. Het gebied onder je ogen (traangootjes) behandelen we met hyaluronzuur filler, waardoor je wallen en donkere kringen verminderen. De dynamische rimpels naast je ogen (kraaienpootjes) en tussen je ogen (fronsrimpel) behandelen we met botulinetoxine (botox), waardoor ze verzachten of verdwijnen.

• Behandeling traangootjes met hyaluronzuur filler
• Behandeling kraaienpootjes & frons met botox
• Behandeld door ervaren dermatologen
• Subtiel en natuurlijk resultaat
• Actie: 50 Euro korting traangoot behandeling
• Actie: 100 Euro korting traangoot & 2 locaties Botox
Skin care. Woman with beauty face touching healthy facial skin portrait. Beautiful smiling asian girl model with natural makeup touching glowing hydrated skin on blue background closeup

TRAANGOOT BEHANDELING MET HYALURONZUUR FILLER

Wallen

Wallen of donkere kringen onder de ogen geven je een vermoeide en grauwe uitstraling. Wallen ontstaan door genetische aanleg of als gevolg van veroudering, waardoor de bindweefsellaag onder de ogen slapper wordt. Donkere kringen ontstaan doordat de huid rond de ogen dunner wordt. Ook vermoeidheid, blootstelling aan de zon, roken en alcohol kunnen wallen veroorzaken.

Traangoot behandeling met hyaluronzuur

Wallen en donkere kringen zijn vaak goed te behandelen met een zogenaamde traangoot behandeling met hyaluronzuur filler. De filler herstelt het volume van de traangoot waardoor wallen verminderen en de donkere kringen minder zichtbaar worden.

Consult

Niet iedereen is een geschikte kandidaat voor deze behandeling. Bij een te slappe huid of vochtophoping rond de ogen is deze manier van behandelen niet geschikt. Tijdens het vrijblijvend consult worden deze en andere criteria uitgebreid besproken voordat tot een eventuele behandeling wordt overgegaan.

De behandeling

De traangoot behandeling vindt plaats met een zogenaamde stompe naald (canule). Deze wordt voor met 1 prikje in elke wangen ingebracht, eventueel na verdoving van de prikplaats. Via de canule wordt vervolgens de traangoot gevuld met de hyaluronzuur filler. De behandeling van beide traangoten duurt circa 30 minuten en veroorzaakt licht ongemak.

Na de behandeling

Na een traangoot behandeling is het vooral belangrijk de eerste dag er niet aan te zitten en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Bijwerkingen

Bij de insteekplaats van de canule is er kans roodheid of een kleine blauwe plek. De huid kan na de behandeling nog enkele dagen een beetje gezwollen zijn. Omdat hyaluronzuur van nature in de huid voorkomt, is de kans op een allergische reactie zeer gering. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.

Resultaat

Na de behandeling ziet u meteen een verbetering in het volume en uiterlijk van de traangoot. Het uiteindelijke resultaat is pas na circa 2 tot 4 weken zichtbaar. Het effect van de traangoot behandeling blijft tot 1 jaar zichtbaar. Het ingespoten hyaluronzuur wordt volledig door het lichaam afgebroken.

Frisse Blik Actie

Traangoot behandeling (1ml)

met 50 Euro korting

Behandeling van kraaienpootjes en fronsrimpel met botox

Kraaienpootjes en Fronsrimpel

Kraaienpootjes zijn de rimpels die zichtbaar worden naast je ogen als je lacht en worden ook wel lachrimpels genoemd. Hoewel we ze soms charmant vinden om te zien, worden ze vaak beschouwd als een ongewenst teken van ouderdom.

De fronsrimpel ontstaat wanneer de spieren tussen je wenkbrauwen zich aanspannen. Hierdoor ontstaan verticale plooien tussen je ogen. Dit geeft een norse en vermoeide uitstraling.

Kraaienpootjes en fronsrimpels zijn zogenaamde dynamische rimpels die ontstaan door spierspanning en daarom zijn ze prima te behandelen met botulinetoxine (botox).

Behandeling van rimpels met botox

Botulinetoxine (botox) verzacht of verwijdert rimpels en beperkt toekomstige rimpelvorming. Het is een gezuiverd eiwit dat in kleine hoeveelheden in de gelaatsspieren wordt geïnjecteerd. Daar blokkeert het de zenuwimpulsen (signalen), waardoor de spieren van het behandelde gebied tijdelijk minder actief zijn. Het product worden uiteindelijk volledig door het eigen lichaam afgebroken.

De behandeling

Tijdens de behandeling van kraaienpootjes wordt een kleine hoeveelheid botulinetoxine in de spier rondom de ogen geïnjecteerd. Door verminderen van de spieractiviteit verminderen of verdwijnen de dynamische rimpels.

Tijdens de behandeling wordt de fronsrimpel op meerdere plaatsen geïnjecteerd met botulinetoxine. Daardoor ontspannen de spieren en worden de fronsrimpels zachter en minder zichtbaar. Je wenkbrauwen komen ook wat omhoog daarmee wordt je gezichtsuitdrukking opener en vriendelijker.

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en door het gebruik van dunne naaldjes is de behandeling niet pijnlijk en is een verdoving meestal niet nodig.

Kraaienpootjes (lachrimpels)
Fronsrimpel

Na de behandeling

Je kunt direct na de behandeling weer je gewone leven oppakken. Op de behandeldag mag je nog geen make-up dragen. Daarnaast adviseren we om na de behandeling 12 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan. In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Bijwerkingen

Botulinetoxine is een medicijn, waardoor registratie en gebruik aan strikte regels zijn gebonden. Deze spierontspanner wordt al tientallen jaren veilig in de medische wereld gebruikt. Wel kunnen er bij de behandeling wat kleine bultjes of blauwe plekjes ontstaan. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.

Resultaat

Het resultaat van behandeling wordt na 2 tot 3 dagen zichtbaar en het maximale effect wordt na enkele weken bereikt. De werking blijft ongeveer 3 tot 4 maanden in stand.

Frisse Blik Combinatie

Traangoot behandeling (1ml) & 2 locaties botox

met 100 Euro korting

VOOR/NA FOTO'S

Voor (links) en Na (rechts) de frisse blik behandeling (traangoot / frons / kraaienpootjes)
Voor (links) en Na (rechts) de frisse blik behandeling (traangoot / frons / kraaienpootjes)
Voor (links) en Na (rechts) traangoot behandeling
Voor/Na Kraaienpootjes
Voor/Na frons

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de “Frisse Blik” actie voor behandeling van traangoten met hyaluronzuur en eventueel behandeling van kraaienpootjes en frons met botuline toxine (botox) met je bespreken.

Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

SkinSensible volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en we behandelen daarom uitsluitend op afspraak. We vragen je de kliniek alleen te bezoeken als je gezond bent. Check voor je komst de actuele status van de coronamaatregelen op onze homepage.

Welk resultaat kan ik verwachten van een traangoot behandeling?

Na de traangoot behandeling zie je meteen een verbetering in het volume en uiterlijk van de traangoot. Het uiteindelijke resultaat is pas na circa 2 tot 4 weken zichtbaar. Het effect van de traangoot behandeling blijft tot 1 jaar zichtbaar.

Hoe veilig is een traangoot behandeling met hyaluronzuur filler?

De tijdelijke fillers die SkinSensible gebruikt, zijn op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in onze huid voorkomt en door ons lichaam wordt afgebroken. Allergische reacties op de stof zijn daarom zeer uitzonderlijk.Tijdens het consult worden mogelijke bijwerkingen en risico’s van de behandeling besproken.

Het is altijd belangrijk om veilige keuzes te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Doet een traangoot behandeling pijn?

De traangoot behandeling wordt meestal niet als erg pijnlijk ervaren. Door gebruik van een canule zijn er slecht 2 prikjes nodig. De insteek plaatsen van de canule kunnen verdoofd worden.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken na een traangoot behandeling?

Meteen na de behandeling! Bij de insteekplaats van de canule is er kans roodheid of een kleine blauwe plek. De huid kan na de behandeling nog enkele dagen een beetje gezwollen zijn. Na een traangoot behandeling is het vooral belangrijk de eerste dag er niet aan te zitten en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). In de nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Welk resultaat kan ik verwachten van een behandeling met botox?

Bij een behandeling met botulinetoxine (botox) zie je het maximale resultaat na ongeveer één week. Botulinetoxine is een gezuiverd eiwit dat de spierspanning verzwakt. Door minder actieve gelaatsspieren, verzachten rimpels op de behandelde gebieden. De mate van het effect is persoonlijk en afhankelijk factoren als: leeftijd, de conditie van je huid, eerdere behandelingen, spiersterkte en metabolisme. Het resultaat van een behandeling blijft 3 tot 4 maanden zichtbaar. Het effect verdwijnt niet plotseling maar vervaagt langzaam.

Hoe veilig is een behandeling met botulinetoxine (botox)?

Botulinetoxine is een medicijn, waardoor registratie en gebruik aan strikte regels zijn gebonden. Deze spierontspanner wordt al tientallen jaren in de medische wereld gebruikt. We zijn inmiddels miljoenen patiënten en cliënten verder, en weten dat het geen schadelijke effecten heeft op de korte of lange termijn. Botulinetoxine blijft na de injectie tijdelijk in de huid aanwezig en wordt door ons eigen lichaam weer afgebroken.
Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Doet een behandeling met botox pijn?

De prikjes van een injectable behandeling kunnen wat ongemakkelijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren het echter niet als pijnlijk. De naaldjes voor injectables zijn erg dun. Eventueel kunnen we je huid verdoven.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken na een botox behandeling?

Meteen na de behandeling! Het is wel zo dat kleine bultjes en soms wat blauwe plekjes kunnen ontstaan op de dag van de behandeling. En op de behandeldag mag je nog geen make-up dragen. Daarnaast adviseren we om na de behandeling 12 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Vakkundig, Veilig & Verantwoord”.
Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Jack van der Woude

BIG-nummer 29915101301

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Sagar Bhagwandin

BIG-nummer 49911877101

DE KLINIEK

Frisse Blik Actie

Traangoot behandeling (1 ml) voor 285 Euro

Traangoot behandeling (1ml) & 2 locaties botox voor 480 Euro

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH