Furrow Valentijnsloterij

SkinSensible doet mee aan de Furrow Valentijnsloterij. Daarmee steunen wij de mooie activiteiten van het Nationaal Ouderenfonds onder het motto “Ouder worden doe je samen!”. De Furrow Valentijnsloterij doen wij ook samen met @Furrownl, @Joostkroonkliniek, @Patricevisser_cosmetisch_arts en @SkinSensible_clinic.

Hoe werkt de Furrow Valentijnsloterij? Loten kosten 5 Euro per stuk en kun je kopen via de link in dit nieuwsbericht. Daarmee maak je kans op mooie prijzen zoals cosmetisch producten  en cosmetische behandelingen. Deze prijzen worden door de deelnemende klinieken ter beschikking zijn gesteld, zodat de volledige  opbrengst naar het National Ouderenfonds gaat. De trekking van de prijzen zal plaatsvinden door Maaike Dorsteen tijdens een live stream op Valentijnsdag (14 Februari) om 12:00 op @furrownl.

Bij SkinSensible kun je een gratis lipfiller behandeling winnen met Aliaxin LV ter waarde van 335 Euro. Om te zorgen voor een pijnloze behandeling passen we uiteraard een verdoving toe. Daarnaast kun je bij SkinSensible ook nog eens 3 mooie anti-aging pakketten winnen van @LaRochePosay met producten uit de Hyalu B5 lijn voor de gevoelige huid met hyaluronzuur en  vitamine B5. Elk pakket bestaat uit Hyalu B5 Serum, Hyalu B5 oogcrème en Hyalu B5 Aquagel SPF30 dagcrème met een totale waarde van 85 Euro. Kijk op de Instagram pagina’s van @furrownl en de andere deelnemende klinieken voor de overige prijzen.


Doe jij ook mee met de Furrow Valentijnsloterij?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH