Gwyneth Paltrow kiest voor botulinetoxine van Merz

Gwyneth Paltrow kiest voor botulinetoxine van Merz

Actrice en ondernemer Gwyneth Paltrow is het allereerste gezicht geworden voor Merz Xeomin® in Europa bekend onder naam Bocouture, een op unieke wijze gezuiverde botulinetoxine® dat geen onnodige eiwitten bevat.

Gwyneth Paltrow kiest voor botulinetoxine van Merz
Photo: Merz Aesthetics

“Voor mij gaat schoonheid over het verdiepen van geluk in plaats van proberen de eeuwige jeugd na te jagen,” zegt de oprichter van beauty platform Goop in deze context. “Het is geen geheim dat ik een open boek ben wat betreft het uitproberen van nieuwe beauty regimes, maar ik wil vooral weten wat er in producten zit voordat ik ze gebruik. Het vinden van zuivere en bewezen producten is daarbij van belang. Dat is één van de vele redenen waarom ik enkele jaren geleden Xeomin®/Bocouture® ben gaan gebruiken.”

Bij SkinSensible kiezen we er bewust voor om te werken met producten die zoveel mogelijk pure ingrediënten bevatten, want bij verantwoord behandelen horen natuurlijk verantwoorde producten. Daarom gaat ook onze voorkeur uit naar botulinetoxine van Merz en geldt hetzelfde voor onze fillers, waar we bij voorkeur werken met het merk IBSA. Lees hier meer over onze botulinetoxine behandelingen.

Lees meer over Gwyneth’s keuze voor botulinetoxine van Merz en haar missie om vrouwen aan te moedigen te doen waar ze zich goed bij voelen zonder zich zorgen te maken over eventuele stigma’s op haar instagram account onder de hashtag #DareToSelfCare.

Gwyneth Paltrow kiest voor botulinetoxine van Merz

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH