Hybride fillers: 1+1=3

Een hybride filler is de combinatie van twee fillers: een filler op basis van hyaluronzuur en een filler op basis van calciumhydroxylapatiet.

Een filler op basis van hyaluronzuur kun je gebruiken om fijne lijntjes  en rimpels te verminderen en de contouren van je gezicht te verbeteren. Bovendien verbeteren hyaluronzuurfillers de huidconditie door de hydraterende (vochtbindende) eigenschappen van hyaluronzuur.

Radiesse is een collageenstimulerende filler, ook wel biostimulator genoemd. Het bestaat uit een zachte gel met calciumhydroxylapatiet mircosferen, die de natuurlijke aanmaak van collageen in je huid stimuleren.

Door de combinatie van een hyaluronzuurfiller met Radiesse zorg je voor een dubbel effect met mooie resultaten. Het hyaluronzuur zorgt direct voor een liftend effect. In de weken na de behandeling zorgt Radiesse voor aanmaak van collageen waardoor je huid weer strakker en elastischer wordt.

In de video laten dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible en beauty deskundige Maaike Dorsteen (furrownl) zien hoe een behandeling met hybride filler in z’n werk gaat.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH