Jouw wensen

Jouw wensen

Een gezonde, egale huid die vitaliteit uitstraalt, is voor velen een schoonheidsideaal, maar helaas niet voor iedereen weggelegd. Het is het namelijk juist onze huid, met haar beschermende functie, die veel te verduren krijgt in een mensenleven. Niet alleen genetische aanleg speelt een rol bij het uiterlijk én de veroudering van de huid, er zijn tal van medische aandoeningen en externe factoren die de conditie van de huid aantasten.

Huidveroudering

Vanaf ons 25e levensjaar begint de huid al te verouderen, hoewel de effecten pas goed zichtbaar worden tussen de 35 en 40. Als we ouder worden, vertragen veel biologische processen, waaronder de vernieuwing van de huid. Onze spieren verliezen volume en de aanmaak van collageen, dat 70% van ons bindweefsel uitmaakt en onze huid haar stevigheid en elasticiteit geeft, neemt geleidelijk af. Hierdoor verslapt en verzakt de huid niet alleen, maar ontstaan ook de zogenoemde ‘statische’ rimpels en plooien, zoals de neus-lippenplooi. Daarnaast verschijnen door het jarenlang samentrekken van gelaatsspieren, die we gebruiken voor onze mimiek, ‘dynamische’ rimpels op de huid, zoals kraaienpootjes en voorhoofdslijnen.

Ouderdomssymptomen die we regelmatig behandelen in onze kliniek:
• Statische en/of dynamische rimpels, lijnen en plooien
• Een verslapte huid (kaak- en halslijn, neus-lippenplooi, wangen, mondhoeken)
• Een droge, vochtarme en/of vale huid

Huidverbetering én rimpel vermindering, de combinatiebehandeling met profhilo en botulinetoxine
SkinSensible huidaandoening

Huidaandoeningen

De ontsierende aard van veel huidaandoening geeft ons vak als dermatoloog ook een cosmetisch aspect. Daarom beheersen we al veel esthetische technieken die we medisch toepassen. Heb je last van een medische aandoening, dan kom je mogelijk in aanmerking voor vergoeding via je verzekeraar. Wij kunnen je daarover adviseren en indien mogelijk doorverwijzen. Als je niet in aanmerking komt voor verzekerde zorg dan kunnen wij je behandelen.

Veelvoorkomende symptomen gerelateerd aan medische huidaandoeningen zijn:
• Littekens
• Pigmentvlekken
• Eczeemverschijnselen als roodheid en schilfering van de huid, en jeuk
• Puistjes en mee-eters
• Ongewenste bultjes, wratten, moedervlekken, etc.

Externe oorzaken

Naast veroudering en huidaandoeningen eisen ook externe factoren hun tol. Luchtverontreiniging en weersinvloeden, zoals: zon, wind en kou, zijn enkele voorbeelden, maar ook een ongezonde levensstijl draagt bij aan vermindering van de huidconditie.

Symptomen door externe invloeden die we regelmatig behandelen in onze kliniek:
• Alle ouderdomssymptomen want externe oorzaken versnellen het verouderen van de huid
• Pigmentvlekken door zonschade

SkinSensible externe factoren

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH