Midface Filler Actie

MIDFACE FILLER ACTIE

Naarmate we ouder worden verandert ons gezicht en verliezen we volume in onze botten (zoals jukbeenderen) en onderhuids vetweefsel. Hierdoor veranderen de contouren van ons gezicht en verslapt onze huid. Het gevolg hiervan kan zijn dat we een vermoeide, chagrijnige of verdrietige uitstraling krijgen die niet goed past bij hoe we ons werkelijk voelen. Wil je daar iets aan doen? Herstel volumeverlies en huidverslapping in je gezicht door een behandeling van het 'midface' gebied (jukbeenderen, wangen) met hyaluronzuur filler. Door combinatie van verschillende typen fillers kunnen volumeverlies en huidverslapping optimaal worden hersteld.

• Herstel volumeverlies en huidverslapping in je gezicht
• Verschillende typen hyaluronzuur filler voor optimaal resultaat
• Behandeld door ervaren dermatologen
• Subtiel en natuurlijk resultaat
• Actie: 1 ml 300 Euro, 2 ml 575 Euro, 3 ml 785 Euro, 4 ml 1000 Euro
Resultaat na midface filler behandeling
Resultaat na midface filler behandeling

VOLUMEVERLIES DOOR VEROUDERING GEZICHT

Driehoek van de jeugd

Een jong gezicht wordt gekenmerkt door hoge jukbeenderen, volle wangen en een strakke kaaklijn. De symmetrische V-vorm van het gezicht met volume hoog op het jukbeen wordt ook wel de driehoek van de jeugd genoemd.

Piramide van ouderdom

Naarmate we ouder worden ontstaat er 2 soorten volumeverlies in ons gezicht. Enerzijds vermindert het volume van de botten in ons gezicht (jukbeenderen & kaak). Dit heet botresorptie. Anderzijds neemt het volume onderhuids vetweefsel af met de jaren. Door deze processen ontstaat de neuslippen plooi, de zogenaamde hamsterwangen en wordt de kaaklijn slapper. Dit wordt ook wel de piramide van ouderdom genoemd.
Veroudering gezicht van jong (l) naar oud (r)

HERSTEL VAN MIDFACE VOLUMEVERLIES MET HYALURONZUUR FILLERS

Hyaluronzuur fillers

Herstel van volumeverlies en huidverslapping van jukbeenderen en wangen, ook wel ‘midface’ genoemd, kan effectief worden gedaan met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een stof die van natuur in onze huid zit. Fillers op basis van hyaluronzuur hebben een liftende capaciteit, waardoor het volume en de contouren van het gezicht verbeterd kunnen worden.

Multi-layer techniek

Door verschillende typen fillers te combineren kan het effect van de behandeling worden geoptimaliseerd. Dat noemen we ‘multi-layer techniek’. Hierbij richten we ons op herstel van volume in het hele gezicht in plaats van het vullen van individuele lijnen. De behandeling richt zich daarbij op 3 lagen:
1. Botstructuur
2. Onderhuids vetweefsel
3. Huid

BEHANDELING MIDFACE MET HYALURONZUUR FILLERS

Consult

Tijdens het gratis en vrijblijvend consult wordt uitgebreid besproken waar de probleemgebieden zijn en wat nodig is om het gewenste volumeherstel te bereiken. Daarbij worden ook mogelijke bijwerkingen en leefregels na de behandeling besproken voordat tot een eventuele behandeling wordt overgegaan.

De behandeling

De midface filler behandeling vindt plaats met dunne naald of een zogenaamde stompe naald (canule). Voor diepe injecties wordt meestal een naald gebruikt en voor oppervlakkige injecties een canule. Deze keuze wordt individueel gemaakt. De behandeling duurt circa 30 minuten en veroorzaakt licht ongemak.

Na de behandeling

Na een midface filler behandeling is het vooral belangrijk om de eerste dag het behandelde gebied niet aan te raken en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Bijwerkingen

Bij de insteekplaats van de canule is er kans roodheid of een kleine blauwe plek. De huid kan na de behandeling nog enkele dagen een beetje gezwollen zijn. Omdat hyaluronzuur van nature in de huid voorkomt, is de kans op een allergische reactie zeer gering. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.

Resultaat

Na de behandeling ziet u meteen een verbetering in het volume van het behandelde gebied. Het uiteindelijke resultaat is pas na circa 2 tot 4 weken zichtbaar. Het effect van de behandeling blijft tot 1 jaar zichtbaar. Het ingespoten hyaluronzuur wordt door het lichaam afgebroken.
voor (l) en na (r) de midface behandeling

Midface Filler Actie

Actieprijzen: 1 ml 300 Euro, 2ml 575 Euro, 3 ml 785 Euro, 4 ml 1000 Euro

VOOR/NA FOTO'S

voor (l) en na (r) de midface behandeling
voor (l) en na (r) de midface behandeling
voor (l) en na (r) de midface behandeling
voor (l) en na (r) de midface behandeling
voor (l) en na (r) de midface behandeling
voor (l) en na (r) de midface behandeling

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de “Midface Filler Actie” voor herstel van volumeverlies en huidverslapping in je gezicht met je bespreken.

Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

Welk resultaat kan ik verwachten van een midface filler behandeling?

Na de midface filler behandeling zie je meteen een verbetering in het volume en uiterlijk van je gezicht. Het uiteindelijke resultaat is pas na circa 2 tot 4 weken zichtbaar. Het effect van de midface filler behandeling blijft tot 1 jaar zichtbaar.

Hoe veilig is een midface behandeling met hyaluronzuur filler?

De tijdelijke fillers die SkinSensible gebruikt, zijn op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in onze huid voorkomt en door ons lichaam wordt afgebroken. Allergische reacties op de stof zijn daarom zeer uitzonderlijk.Tijdens het consult worden mogelijke bijwerkingen en risico’s van de behandeling besproken.

Doet een midface filler behandeling pijn?

De midface behandeling vindt plaats met een dunne naald of een zogenaamde stompe naald (canule). Voor diepe injecties wordt meestal een naald en voor oppervlakkige injecties een canule gebruikt. Deze keuze wordt individueel gemaakt. De midface behandeling wordt meestal niet als zeer pijnlijk ervaren. De insteek plaatsen van de naalden en canule kunnen verdoofd worden voor meer comfort.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken na een midface filler behandeling?

Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). Na de behandeling is het vooral belangrijk de eerste dag er niet aan te zitten en geen make-up te dragen. In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Vakkundig, Veilig & Verantwoord”.
Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

DE KLINIEK

Midface Filler Actie

Actieprijzen: 1 ml 300 Euro, 2ml 575 Euro, 3 ml 785 Euro, 4 ml 1000 Euro

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH