Mooier Online

SkinSensible logo web

Cosmetische behandelingen
door dermatologen

Slide

De injectables behandeling die huidverbetering
én rimpel vermindering combineert!

Vakkundig en veilig met een natuurlijk resultaat

MOOIER ONLINE

STRALEND IN JE VIDEO CALL

In coronatijd ontkomen we niet aan videobellen en online vergaderen. Een ware uitvinding op het gebied van verbonden blijven op afstand, maar ook confronterend omdat je in ieder gesprek jezelf ziet. Nooit eerder hebben we zo vaak 'in de spiegel' moeten kijken.
Erger je je aan een vermoeide uitstraling of rimpels, zoals een strenge fronsrimpel? SkinSensible heeft de perfecte injectables combinatiebehandeling met profhilo en botulinetoxine (botox) om uitgeruster, vriendelijker en stralender voor de dag te komen.

• Profhilo en drie locaties botox (fronsrimpel, voorhoofdslijnen & kraaienpootjes)
• Slechts 30 minuten behandelen en nauwelijks hersteltijd
• Vakkundig, veilig en verantwoord behandeld door ervaren dermatologen
• Subtiel en natuurlijk resultaat
• Behandeling buiten kantoortijd mogelijk
Huidverbetering én rimpel vermindering, de combinatiebehandeling met profhilo en botulinetoxine

PROFHILO

Huidverbetering én rimpel vermindering, de combinatiebehandeling met profhilo en botulinetoxine

Profhilo bestaat uit 100% puur hyaluronzuur, een vochtbindende stof die van nature in onze huid voorkomt en naarmate we ouder worden afneemt. Profhilo wordt op diverse punten in het gelaat geïnjecteerd, waarna het de huid aanzet tot het binden van vocht en het stimuleren van cellen die de conditie van het bindweefsel verbeteren. Anders dan fillers, creëert Profhilo geen volume. Het hydrateert de huid op een diep niveau en verbetert de teint en textuur. Kortom, het geeft een stralende huid. Het product worden uiteindelijk volledig door het eigen lichaam afgebroken.

RESULTAAT
• Stevigere en stralende huid
• Hydratatie op een diep niveau
• Verbeterde elasticiteit, textuur en teint
• Geeft geen extra volume zoals fillers

WAAR WERKT HET
• Gelaat
• Hals
• Decolleté
• Bovenzijde handen

DUUR BEHANDELING EN RESULTAAT
± 15 minuten > 1 maand

BOTULINETOXINE (BOTOX)

Huidverbetering én rimpel vermindering, SkinSensible, cosmetische behandeling, botulinetoxine, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, esthetisch arts, dermatoloog, injectables, subtiel resultaat, vriendelijke uitstraling

Botulinetoxine (Botox) verzacht of verwijdert rimpels en beperkt toekomstige rimpelvorming. Het is een gezuiverde eiwit dat in kleine hoeveelheden in de gelaatsspieren wordt geïnjecteerd. Daar blokkeert het de zenuwimpulsen (signalen), waardoor de spieren van het behandelde gebied tijdelijk minder actief zijn. Het product worden uiteindelijk volledig door het eigen lichaam afgebroken.

RESULTAAT
• Verzacht of verwijdert rimpels
• Beperkt toekomstige rimpelvorming

WAAR WERKT HET
• Fronsrimpels
• Voorhoofdsrimpels
• Kraaienpootjes
• Bovenliplijnen
• Marionetlijnen
• Halslijnen

DUUR BEHANDELING EN RESULTAAT
± 15 minuten > 3 tot 4 maanden

PAKKET AANBIEDING: MOOIER ONLINE

met 25% korting

Profhilo + 3 locaties Botox (fronsrimpel, voorhoofdslijnen & kraaienpootjes).
Nu voor €450,– in plaats van €600,–.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

DR Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Jack van der Woude

BIG-nummer 29915101301

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Sagar Bhagwandin

BIG-nummer 49911877101

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de combinatiebehandeling ‘profilo met botulinetoxine’ met je bespreken. Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.
SkinSensible volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en we behandelen daarom uitsluitend op afspraak. We vragen je de kliniek alleen te bezoeken als je gezond bent. Check voor je komst de actuele status van de coronamaatregelen op onze homepage.

Welk resultaat kan ik verwachten van een behandeling met botulinetoxine (botox)?

Bij een behandeling met botulinetoxine (botox) zie je het maximale resultaat na ongeveer één week. Botulinetoxine is een gezuiverd eiwit dat de spierspanning verzwakt. Door minder actieve gelaatsspieren, verzachten rimpels op de behandelde gebieden. De mate van het effect is persoonlijk en afhankelijk factoren als: leeftijd, de conditie van je huid, eerdere behandelingen, spiersterkte en metabolisme. Het resultaat van een behandeling blijft 3 tot 4 maanden zichtbaar. Het effect verdwijnt niet plotseling maar vervaagt langzaam.

Hoe veilig is een behandeling met botulinetoxine (botox)?

Botulinetoxine is een medicijn, waardoor registratie en gebruik aan strikte regels zijn gebonden. Deze spierontspanner wordt al tientallen jaren in de medische wereld gebruikt. We zijn inmiddels miljoenen patiënten en cliënten verder, en weten dat het geen schadelijke effecten heeft op de korte of lange termijn. Botulinetoxine blijft na de injectie tijdelijk in de huid aanwezig en wordt door ons eigen lichaam weer afgebroken.
Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Profhilo behandeling?

Je voelt het verstevigende effect van Profhilo vaak de volgende dag al. Je huid wordt als het ware van binnenuit gehydrateerd en dat ziet er stralender, jeugdiger en verzorgder uit. Profhilo is geen filler en geeft dus geen volume. Het blijft 3 tot 4 weken onder de huid aanwezig, maar het effect zet door, omdat Profhilo je eigen bindweefsel activeert om nieuw collageen aan te maken. Profhilo wordt vaak als een kuur van meerdere behandelingen per jaar toegepast om het resultaat te continueren en te maximaliseren.

Hoe veilig is een behandeling met Profhilo?

Een behandeling met Profhilo is heel veilig. Profhilo bevat namelijk puur hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die het lichaam zelf kan afbreken. Ingespoten hyaluronzuur verdwijnt normaal binnen 24 tot 48 uur, maar door het te stabiliseren kan het 3 tot 4 weken blijven zitten. Het bijzondere aan Profhilo is dat IBSA, het Zwitserse bedrijf achter het product, een gepatenteerde technologie heeft om hyaluronzuur te stabiliseren “zonder” enige chemische toevoeging.
Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken?

Meteen na de behandeling! Het is wel zo dat kleine bultjes en soms wat blauwe plekjes kunnen ontstaan op de dag van de behandeling. En op de behandeldag mag je nog geen make-up dragen. Daarnaast adviseren we om na de behandeling 12 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan.

Doet een behandeling pijn?

De prikjes van een injectable behandeling kunnen wat ongemakkelijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren het echter niet als pijnlijk. De naaldjes voor injectables zijn erg dun. Mocht je willen, dan kunnen we je huid verdoven.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Skilled, Safe & Subtle”.
Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

DE KLINIEK

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR DE MOOIER ONLINE ACTIE

met 25% korting

Of maak gebruik van ons contact en afspraakformulier

  Contactgegevens

  Rapenburg 45
  1011 TV Amsterdam
  06 42 02 88 49
  info@skinsensible.nl

  Openingstijden

  Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 20:00
  Zondag en maandag: gesloten

  Wil je een afspraak maken buiten
  deze tijden? Informeer naar de
  mogelijkheden!

  START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH