Trend alert: Botox als skinbooster

Botox wordt vaak gebruikt in je spieren om rimpels te verminderen, maar er wordt steeds meer duidelijk over de huidverbeterende eigenschappen van botox.

Beauty deskundige Maaike Dorsteen (furrownl) en Dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible bespreken het hoe en waarom en laten zien hoe deze behandeling in z’n werk gaat.

Video: Voor elke leeftijd een Radiesse behandeling

De mate van huidverslapping bepaalt welke skinbooster of filler je nodig hebt. Ben je rond de 30 jaar en word je huid iets slapper, dan is een skinbooster de beste behandeling. Maar heb je hamsterwangen, een slappe kaaklijn en hangen je mondhoeken naar beneden, dan is er meer nodig dan dat. Of in dit geval,

“All I want for Xmas …”

We willen straks natuurlijk allemaal stralend aan het kerstdiner verschijnen. In deze video bespreken Maaike Dorsteen en dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible de 3 populairste behandelingen voor  de kerstperiode.

PhilArt Skinbooster met Polynucleotiden

PhilArt is een skinbooster op basis van polynucleotiden, die op natuurlijke wijze de aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten in de huid stimuleert (biostimulator). Dit leidt tot betere hydratatie van de huid, verminderen fijne lijntjes en rimpels en een verbetering van de huidkwaliteit. PhilArt is breed toepasbaar in het gezicht, op het voorhoofd, hals,

Subtiele Lipfiller

Verschillenden mensen, verschillende wensen.  En dat geldt zeker ook voor lipfillers.  Daar varieert de voorkeur tussen veel volume of juist een subtiele verandering. Bij SkinSensible hebben we een voorkeur voor de subtiele aanpak met iets meer volume en/of  contour voor een mooi natuurlijk resultaat. In deze video laten skinfluencer Maaike Dorsteen en dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible zien hoe een subtiele lipfiller behandeling eruit ziet.

Halsverjonging met Radiesse

Profhilo, Radiesse of een hybride behandeling et fillers? Er zijn verschillende behandelingen om je hals te verjongen, maar wat is de beste? Dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible en Maaike Dorsteen leggen uit waar je op moet letten als je de hals wilt verstrakken en laten zien hoe een behandeling met Radiesse in z’n werk gaat.

Afsluiting Weesperstraat tot 23 juli

Van 12 juni tot 23 juli 2023 wordt de Weesperstraat overdag afgesloten voor het autoverkeer.

SkinSensible blijft in deze periode met de auto prima bereikbaar via de IJtunnel en parkeren in parkeergarage Markenhoven (Anne Frankstraat 220) op slechts 300m van de kliniek.


Voor meer info over de afsluiting van de Weesperstraat zie de website van de gemeente Amsterdam:
https://www.amsterdam.nl/projecten/weesperstraat-valkenburgerstraat/

Midface fillerbehandeling

Naarmate we ouder worden verandert ons gezicht en verliezen we volume in onze botten (zoals jukbeenderen) en onderhuids vetweefsel. Hierdoor veranderen de contouren van ons gezicht en verslapt onze huid. Het gevolg hiervan kan zijn dat we een vermoeide, chagrijnige of verdrietige uitstraling krijgen die niet goed past bij hoe we ons werkelijk voelen. Wil je daar iets aan doen?

Hybride fillers: 1+1=3

Een hybride filler is de combinatie van twee fillers: een filler op basis van hyaluronzuur en een filler op basis van calciumhydroxylapatiet.

Een filler op basis van hyaluronzuur kun je gebruiken om fijne lijntjes  en rimpels te verminderen en de contouren van je gezicht te verbeteren. Bovendien verbeteren hyaluronzuurfillers de huidconditie door de hydraterende (vochtbindende) eigenschappen van hyaluronzuur.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH