Botox als ‘Eye-Opener’

In deze video laten beauty deskundige Maaike Dorsteen en dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible zien hoe een behandeling met botulinetoxine kan worden ingezet om een open blijk te krijgen. In deze opname van Furrow live worden ook vragen van kijkers beantwoord.

Lipfiller zonder Pijn

Veel vrouwen overwegen een lipfiller behandeling met hyaluronzuur filler om hun lippen wat meer contour en/of volume te geven. Maar angst voor overdreven resultaten en pijn bij de behandeling vormen vaak een drempel om deze behandeling te ondergaan. In de deze video laten Maaike Dorsteen (@furrownl) en dermatoloog Gamze Piskin  (@skinsensible_clinic) zien hoe je met een lipfiller een mooi en natuurlijk resultaat kunt bereiken zonder pijn.

Au?

Pijn bij injectable behandelingen vormt voor veel mensen een drempel om deze te ondergaan. Maar dat hoeft niet!

In deze IGTV video laten Maaike Dorsteen (furrownl) en dermatoloog Gamze Piskin (SkinSensible) zien hoe pijn effectief kan worden bestreden met een zenuwblok of een verdovingscrème.

Daarmee wordt de Viscoderm Hydrobooster behandeling tegen fijne dynamische lijntjes veel comfortabeler.

Video: Midface filler behandeling

Naarmate we ouder worden verandert ons gezicht en verliezen we volume in onze botten (zoals jukbeenderen) en onderhuids vetweefsel. Hierdoor veranderen de contouren van ons gezicht en verslapt onze huid. Het gevolg hiervan kan zijn dat we een vermoeide, chagrijnige of verdrietige uitstraling krijgen die niet goed past bij hoe we ons werkelijk voelen.

Wil je daar iets aan doen?

Video over het Benebellum® Anti-Pigment Behandelplan met Maaike Dorsteen en dermatoloog Gamze Piskin

HET BENEBELLUM® ANTI-PIGMENT BEHANDELPLAN

Voor de optimale aanpak van pigmentproblemen bundelen we bij SkinSensible de medische kennis van onze dermatologen met de wetenschappelijk producten van SkinTech®. Het “Benebellum® Anti-Pigment Behandelplan” bestaat zowel uit behandeling door onze dermatologen in de kliniek als toepassing van Benebellum® producten voor thuisgebruik. Deze gecombineerde aanpak leidt tot zichtbare resultaten in de strijd tegen hyperpigmentatie.

Q&A Video Botox

Botox is misschien wel de meest toegepaste cosmetische behandeling in ons land. Maar weet iedereen hier dan ook het fijne van?

De Instagram van Maaike Dorsteen (@furrownl) ontplofte bijna met alle vragen over dit onderwerp:  Wat is Botox? Wat zijn de bijwerkingen? Wanneer moet ik ermee beginnen? Waarvoor werkt het?

Kortom,

Viscoderm Hydrobooster Video & Actie

Een skin booster die ook rimpels gladstrijkt? Viscoderm Hydrobooster maakt het mogelijk! Verminderen van oppervlakkige dynamische rimpels en diepe hydratatie in 1 behandeling.

In de video laten Maaike Dorsteen (furrownl) en dermatoloog Gamze Piskin (SkinSensible) een Viscoderm behandeling zien en bespreken de voordelen van dit mooie product.

ACTIE: Nu 100 Euro korting op een Viscoderm Hydrobooster behandeling bij SkinSensible.

Video: 25 vragen aan dermatoloog Gamze Piskin

Interview van de leukste beauty deskundige van Nederland Maaike Dorsteen (‘Furrow’) met dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible. Wie is Gamze? Wat is haar visie op cosmetische geneeskunde? Hoe draagt zij samen met haar SkinSensible collega’s bij aan cosmetische en dermatologische verbeteringen van de huid.

12

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH