Subtiele Lipfiller

Verschillenden mensen, verschillende wensen.  En dat geldt zeker ook voor lipfillers.  Daar varieert de voorkeur tussen veel volume of juist een subtiele verandering. Bij SkinSensible hebben we een voorkeur voor de subtiele aanpak met iets meer volume en/of  contour voor een mooi natuurlijk resultaat. In deze video laten skinfluencer Maaike Dorsteen en dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible zien hoe een subtiele lipfiller behandeling eruit ziet.

Halsverjonging met Radiesse

Profhilo, Radiesse of een hybride behandeling et fillers? Er zijn verschillende behandelingen om je hals te verjongen, maar wat is de beste? Dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible en Maaike Dorsteen leggen uit waar je op moet letten als je de hals wilt verstrakken en laten zien hoe een behandeling met Radiesse in z’n werk gaat.

Afsluiting Weesperstraat tot 23 juli

Van 12 juni tot 23 juli 2023 wordt de Weesperstraat overdag afgesloten voor het autoverkeer.

SkinSensible blijft in deze periode met de auto prima bereikbaar via de IJtunnel en parkeren in parkeergarage Markenhoven (Anne Frankstraat 220) op slechts 300m van de kliniek.


Voor meer info over de afsluiting van de Weesperstraat zie de website van de gemeente Amsterdam:
https://www.amsterdam.nl/projecten/weesperstraat-valkenburgerstraat/

Midface fillerbehandeling

Naarmate we ouder worden verandert ons gezicht en verliezen we volume in onze botten (zoals jukbeenderen) en onderhuids vetweefsel. Hierdoor veranderen de contouren van ons gezicht en verslapt onze huid. Het gevolg hiervan kan zijn dat we een vermoeide, chagrijnige of verdrietige uitstraling krijgen die niet goed past bij hoe we ons werkelijk voelen. Wil je daar iets aan doen?

Hybride fillers: 1+1=3

Een hybride filler is de combinatie van twee fillers: een filler op basis van hyaluronzuur en een filler op basis van calciumhydroxylapatiet.

Een filler op basis van hyaluronzuur kun je gebruiken om fijne lijntjes  en rimpels te verminderen en de contouren van je gezicht te verbeteren. Bovendien verbeteren hyaluronzuurfillers de huidconditie door de hydraterende (vochtbindende) eigenschappen van hyaluronzuur.

Hydrateer je lijf met Profhilo Body

Het grote succes van Profhilo voor de behandeling van het gezicht krijgt een nieuwe dimensie met Profhilo Body. De voordelen van een injectable behandeling met zuiver hyaluronzuur zijn daarmee nu ook beschikbaar voor de bovenarmen, buik, knieën en andere delen van het lichaam waar huidverslapping optreedt. Het zuivere hyaluronzuur van Profhilo® Body zorgt voor diepe hydratatie en aanmaak van collageen en elastine,

SkinSensible Cadeaubon

Het is alweer bijna Valentijnsdag en tijd om onze geliefde eens goed te verwennen. Hoe kan dat nu beter dan met een SkinSensible Cadeaubon. Die kun je nu eenvoudig online bestellen en op de juiste dag digitaal bij de gelukkige laten bezorgen. Je kun dit bericht natuurlijk ook als hint naar iemand doorsturen om een SkinSensible Gift Card voor jou te kopen.

Een dermatoloog is een logische keuze voor een cosmetische behandeling

Mooi interview door Lex van Vliet van injectablesbooking.nl met dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible. Gamze werd in de voetsporen van haar vader dermatoloog en verhuisde naar Nederland om te promoveren op de huidziekte psoriasis in het AMC. Ze werkt inmiddels al 20 jaar als dermatoloog in Nederlandse en startte in 2019 samen met haar man Arno haar eigen kliniek SkinSensible in hartje Amsterdam.

Welke filler past bij jou?

Welke filler is het beste om je lippen op te vullen? En met welk product kun je het beste je wallen verminderen? Tijd om alle fillers eens op een rijtje te zetten en de verschillen te bespreken. Daarna kun je zelf bepalen welke filler je op je verlanglijstje van 2023 zet.

ProHydro: Combineer Profhilo met Viscoderm Hydrobooster

ProHydro?? In Nederland nog niet doorgebroken, maar in het Verenigd Koninkrijk een ware trend: de combinatiekuur van Profhilo en Viscoderm Hydrobooster. Beide producten zijn op basis van ultrapuur hyaluronzuur en vullen elkaar perfect aan. Daar waar Profhilo collageen en elastine van binnenuit stimuleert, geeft Viscoderm een diepe hydratatie met stretch aan het huidoppervlak die fijne lijntjes verzacht.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH