Profhilo® Body

ONTDEK PROFHILO® BODY

Het grote succes van Profhilo® voor de behandeling van het gezicht krijgt een nieuwe dimensie met Profhilo® Body. De voordelen van een injectable behandeling met zuiver hyaluronzuur zijn daarmee nu ook beschikbaar voor de bovenarmen, buik, knieën en andere delen van het lichaam waar huidverslapping optreedt. Het zuivere hyaluronzuur van Profhilo® Body zorgt voor diepe hydratatie en aanmaak van collageen en elastine, waardoor je huid strakker en stralender wordt. Een behandeling met Profhilo® Body duurt slechts 30 minuten en heeft nauwelijks hersteltijd. De Profhilo® Body Kit bevat alle benodigdheden voor behandeling van 2 zones met 6ml hyaluronzuur, Profhilo® Figura body patches en Profhilo® Figura body cream voor thuisgebruik.

• Diepe hydratatie en een strakkere huid
• Geschikt voor huidverslapping van je lijf
• Slechts 30 minuten behandeltijd
• Profhilo® Body (3ml) voor 350 Euro
• Profhilo® Body Kit (6ml) van 700 voor 650 Euro

MEER OVER PROFHILO® BODY

Huidverslapping

Naarmate we ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken: huidverslapping. De snelheid waarmee dit gebeurt wordt bepaald door erfelijke factoren en levensstijl (voeding, roken, zonlicht). De focus bij huidverslapping ligt meestal op het gezicht en hals maar gebeurt ook op andere plaatsen van het lichaam zoals bovenarmen, buik en knieën. Speciaal voor de behandeling van deze gebieden is er nu Profhilo® Body.

Wat is Profhilo Body?

Profhilo® Body is een anti-aging injectable behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor behandeling van huidverslapping van het lichaam.

Hoe werkt Profhilo Body?

Het zuivere hyaluronzuur van Profhilo® Body zorg voor diepe hydratatie en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger wordt. Profhilo® Body is geen filler en verjongt de huid zonder verandering van het volume.

Waar werkt Profhilo Body?

Profhilo® Body is zeer geschikt voor de behandeling voor huidverslapping van de bovenarmen en de buik maar kan ook worden toegepast op andere delen van het lichaam zoals knieën, ellebogen en billen.

Profhilo® Body Kit

De Profhilo® Body Kit is een compleet behandelpakket om de huid zowel in de kliniek als thuis in optimale conditie te brengen.

Het bevat 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht). Dit is voldoende voor de behandeling van 2 zones (bv bovenarmen) of 2 behandelingen van 1 zone (bv buik).

Daarnaast bevat het Profhilo® Figura Body Patches die in de kliniek gebruikt worden om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren.

Tenslotte bevat het een flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur.

Voor de behandeling

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het informed consent (toestemmingsdocument). Daarnaast verzoeken we je een medische vragenlijst in te vullen. Doe dit zo nauwkeurig en correct mogelijk. Je medische toestand kan namelijk zowel de behandeling als de resultaten beïnvloeden.

De behandeling

Bij de behandeling wordt er met de zogenaamde BAP techniek gewerkt. Dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® Body verspreidt zich heel goed in de huid dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling van 1 zone duurt slechts 15 minuten en kan wat ongemak of lichte pijn veroorzaken. Het behandelde gebied wordt daarna afgedekt met een Profhilo® Figura Body Patch om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren. Zie voor meer informatie over de behandeling de video op deze webpagina.

Na de behandeling

De meeste cliënten vervolgen direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden. Het is wel belangrijk om de eerste 2 uur na behandeling het behandelde gebied niet aan te raken. Vermijd ook tot 1 dag na de behandeling een bezoek aan de sportschool en tot 1 week een bezoek aan de sauna. Laat de Profhilo® Figura Body Patch op de behandelde plekken tot de patch vanzelf loslaat (maximaal 24 uur). Gebruik Profhilo® Figura Body Cream in de ochtend en avond op de behandelde plekken in de eerste maand na de behandeling. Deze en andere leefregels staan in onze nazorg brochure.

Bijwerkingen

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en  mogelijke bijwerkingen van Profhilo® Body zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan of zijn er tijdelijk wat bultjes zichtbaar. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken. Wanneer u twijfels heet over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met uw behandeld arts.

Resultaat

Het hydraterende resultaat van een behandeling met Profhilo® Body wordt meestal na enkele dagen zichtbaar/voelbaar. Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Voor een optimaal resultaat raden we aan om de Profhilo® Body behandeling na 1 maand te herhalen en daarna elke 6 maanden. De duur van het effect verschilt per persoon en is afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl.

VOOR/NA FOTO'S

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de behandeling met Profhilo® Body met je bespreken. Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Profhilo® Body behandeling?

Het hydraterende resultaat van een behandeling met Profhilo® Body wordt meestal na enkele dagen zichtbaar/voelbaar. Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Voor een optimaal resultaat raden we aan om de Profhilo® Body behandeling na 1 maand te herhalen en daarna elke 6 maanden. De duur van het effect verschilt per persoon en is afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl

Hoe veilig is een behandeling met Profhilo® Body?

Een behandeling met Profhilo® Body is veilig. Het bestaat uit zuiver hyaluronzuur wat van nature ook in de huid voorkomt. De mogelijke bijwerkingen van Profhilo® Body zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan of zijn er tijdelijk wat bultjes zichtbaar. De risico’s van een behandeling met Profhilo® Body worden tijdens het consult besproken.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken?

De meeste cliënten vervolgen direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden. Het is wel belangrijk om de eerste 2 uur na behandeling het behandelde gebied niet aan te raken. Vermijd ook tot 1 dag na de behandeling een bezoek aan de sportschool en tot 1 week een bezoek aan de sauna. Deze en andere leefregels staan beschreven in onze nazorg brochure.

Doet een Profhilo® Body behandeling pijn?

De prikjes van een injectable behandeling kunnen wat ongemakkelijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren het echter niet als pijnlijk. De naaldjes voor injectables zijn erg dun. Mocht je willen, dan kunnen we je huid verdoven.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Skilled, Safe & Subtle”.
Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

ONTDEK PROFHILO® BODY

Profhilo® Body Kit (6 ml) met 50 Euro korting

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

DE KLINIEK

Profhilo® Body Kit met 50 Euro korting voor 650 Euro

Hyaluronzuur (6ml) + Profhilo Figura Body Patches + Profhilo Figura Body Cream

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH