Profhilo Glow

HOE WERKT PROFHILO®?

Profhilo bestaat uit zuiver hyaluronzuur, wat zorgt voor diepe hydratatie en de aanmaak van collageen en elastine. Je huid wordt strakker en stralender door een behandeling van slechts 30 minuten met nauwelijks hersteltijd. Vakkundig, veilig en verantwoord behandeld door de ervaren dermatologen van SkinSensible.

De Profhilo® Glow actie van SkinSensible maakt het nog aantrekkelijker!
Boek nu een Profhilo® behandeling (2 ml) voor 250 Euro.

• Diepe hydratatie en een strakkere huid met Profhilo®
• Slechts 30 minuten behandelen en nauwelijks hersteltijd
• Vakkundig, veilig en verantwoord behandeld door ervaren dermatologen
• Subtiel en natuurlijk resultaat

PROFHILO® BEHANDELING IN HET KORT

Profhilo® bestaat uit 100% puur hyaluronzuur, een vochtbindende stof die van nature in onze huid voorkomt en naarmate we ouder worden afneemt. Profhilo® wordt op diverse punten in het gezicht geïnjecteerd, waarna het de huid aanzet tot het binden van vocht en het stimuleren van cellen die de conditie van het bindweefsel verbeteren. Anders dan fillers, creëert Profhilo® geen volume. Het hydrateert de huid op een diep niveau en verbetert de teint en textuur. Kortom, het geeft een stralende huid. Het product worden uiteindelijk volledig door het eigen lichaam afgebroken.

RESULTAAT
• Stevigere en stralende huid
• Hydratatie op een diep niveau
• Verbeterde elasticiteit, textuur en teint
• Geeft geen extra volume zoals fillers

WAAR WERKT HET
• Gezicht
• Hals
• Decolleté
• Bovenzijde handen

DUUR BEHANDELING EN RESULTAAT
± 15 minuten > 1 maand

Video Profhilo Behandeling

Meer informatie over de Profhilo Behandeling

Wat is Profhilo

Profhilo® bestaat uit puur hyaluronzuur dat dankzij een innovatieve technologie gestabiliseerd is zonder enige toevoeging van chemische stoffen. Het is geen filler en biedt daarmee de mogelijkheid de huid te verjongen zonder deze te extra volume te geven.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in onze huid voorkomt en naarmate we ouder worden a­fneemt. Het kan tot wel 1000x het eigen gewicht aan vocht vasthouden. Deze vochtbindende eigenschap zorgt het dat het bindweefsel onder de huid in conditie blijft, en houdt de huid strakker, stralend en fris. Hyaluronzuur wordt door ons eigen lichaam weer afgebroken.

Hoe werkt het?

De gestabiliseerde vorm zorgt dat Profhilo® langer in de huid aanwezig blijft, waar het de huid aanzet vocht te binden, en cellen die bindweefsel maken, stimuleert. Het verbetert de teint, textuur en hydratatie van de huid en geeft haar meer stevigheid en elasticiteit.

Waar werkt het?

Naast het gelaat en de hals is ieder lichaamsdeel waar de huid verslapt of verouderd is (het decolleté, de bovenarmen, de handen, de onderbuik etc.) geschikt voor een behandeling met Profhilo®.

Voorafgaand aan de behandeling

Voor je behandeling neemt je arts uitgebreid je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt daarnaast informatie over de volgende aspecten van behandelingen en producten: het realistisch te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. Je arts stelt jouw individuele behandelplan op en je ontvangt een informed consent (toestemmingsdocument) met gedetailleerde informatie over de behandeling.

We behandelen niet als je:
• jonger bent dan 18 jaar;
• zwanger bent of borstvoeding geeft;
• korter dan 3 dagen geleden een andere gezichtsbehandeling hebt ondergaan;
• lijdt aan bepaalde huidaandoeningen, waaronder overgevoeligheid of allergie voor producten op basis van hyaluronzuur;
• een infectie of ontsteking hebt op de voorgestelde injectieplek.

De behandeling

We vinden het belangrijk dat je straks tevreden bent met het resultaat. Om dit bij de controleafspraak goed te kunnen beoordelen, maken we eerst een foto van het te behandelen gebied. We nemen nogmaals je persoonlijk behandelplan met je door.

Je arts markeert met een zacht potlood de prikpunten op je huid, dit zijn er gemiddeld 10. Daarna wordt Profhilo® op die punten geïnjecteerd. Een gemiddelde behandeling duurt 15 minuten en kan wat ongemak of lichte pijn veroorzaken. Na de behandeling krijg je van ons informatie mee voor de eerstvolgende dagen.

Na de behandeling

Profhilo® is geen filler en verandert de vorm van je huid niet, maar hydrateert deze. Je huid voelt na een behandeling steviger en egaler aan. Voor een optimaal effect wordt de behandeling na 1 maand herhaald en daarna onderhouden met een behandeling om de 6 maanden.

De meeste cliënten vervolgen direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden, maar niet iedereen reageert hetzelfde. Bijwerkingen kunnen optreden door het geneesmiddel zelf, de injectietechniek of beiden. Dit gebeurt voornamelijk in de eerste week na de injectie. Ze zijn meestal mild tijdelijk van aard. Raadpleeg voor een overzicht van mogelijke bijwerkingen de brochure en het informed consent die je voor de behandeling van ons hebt gekregen.­­

Maximaal vier weken na de behandeling zien we je graag terug voor een controle en evaluatie van het behandelresultaat, en verzoeken je een controleafspraak in te plannen met je behandelend arts. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, staan we je graag te woord.

Voor/Na foto's

Voor (links) en Na (rechts) 2 profhilo behandelingen
Voor (L) en Na (R) 2 Profhilo behandelingen
Resultaat na 2 Profhilo behandelingen gezicht (foto courtesy IBSA)
Resultaat na 2 Profhilo behandelingen gezicht (foto courtesy IBSA)

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de behandeling meg Profhilo met je bespreken. Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Profhilo behandeling?

Je huid wordt van binnenuit gehydrateerd en dat ziet er stralender, jeugdiger en verzorgder uit. Profhilo is geen filler en geeft dus geen volume. Het blijft 3 tot 4 weken onder de huid aanwezig, maar het effect zet door, omdat Profhilo je eigen bindweefsel activeert om nieuw collageen aan te maken. Profhilo wordt vaak als een kuur van meerdere behandelingen per jaar toegepast om het resultaat te continueren en te maximaliseren.

Hoe veilig is een behandeling met Profhilo?

Een behandeling met Profhilo is heel veilig. Profhilo bevat namelijk puur hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die het lichaam zelf kan afbreken. Ingespoten hyaluronzuur verdwijnt normaal binnen 24 tot 48 uur, maar door het te stabiliseren kan het 3 tot 4 weken blijven zitten. Het bijzondere aan Profhilo is dat IBSA, het Zwitserse bedrijf achter het product, een gepatenteerde technologie heeft om hyaluronzuur te stabiliseren “zonder” enige chemische toevoeging.
Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken?

Meteen na de behandeling! Het is wel zo dat kleine bultjes en soms wat blauwe plekjes kunnen ontstaan op de dag van de behandeling. En op de behandeldag mag je nog geen make-up dragen. Daarnaast adviseren we om na de behandeling 12 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan.

Doet een Profhilo behandeling pijn?

De prikjes van een injectable behandeling kunnen wat ongemakkelijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren het echter niet als pijnlijk. De naaldjes voor injectables zijn erg dun. Mocht je willen, dan kunnen we je huid verdoven.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Skilled, Safe & Subtle”.
Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

DE KLINIEK

Profhilo® behandeling (2 ml) nu voor 250 Euro

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH