Profhilo® Structura

NIEUW:
PROFHILO® STRUCTURA

De Profhilo® lijn is uitgebreid met een nieuw en uniek product: Profhilo® Structura. Met Profhilo® Structura kunnen we nu ook het onderhuids vetweefsel verbeteren ("lipolifting") zodat dit weer steviger wordt en beter op de plaats blijft.

Profhilo® Structura bestaat uit een extra grote hoeveelheid ultra-puur hyaluronzuur (90mg per 2ml) zonder chemische toevoegingen. Hiermee wordt het jeugdige uiterlijk van het gezicht hersteld met behulp van lichaamseigen natuurlijke processen.

Profhilo® Structura is geschikt voor behandeling van het gezicht, waarbij de focus ligt op de lifting aan de zijkanten van het gezicht. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de eerste verschijnselen van veroudering wil tegengaan.

Profhilo Structura:
•  Grote hoeveelheid zuiver hyaluronzuur
•  Tegen huidverslapping in het gezicht
•  Werking op basis van lipolifting
•  Stimuleert lichaamseigen processen
•  475 Euro per behandeling (2ml)

MEER OVER
PROFHILO® STRUCTURA

Huidveroudering

Tijdens het verouderingsproces van het gezicht spelen meerdere processen een rol. Veroudering ontstaat als gevolg van een samenspel van veranderingen in het gezichtsskelet, de gewrichtsbanden, de spieren, het vetweefsel en de huid.

De karakteristieke tekenen van veroudering van de gezichtshuid worden deels in verband gebracht met veranderingen in het onderhuidse vetweefsel van het gezicht als gevolg van veroudering.

De verschuiving van vet als gevolg van de zwaartekracht kan resulteren in verplaatsing van de bovenliggende huid. Deze verplaatsing of verschuiving van vet leidt vaak tot grotere holten in de wangen en tot een afplatting van de gezichtshoeken. Hierdoor ontstaat er een verlies van vetvolume in de wangen.

Wat is Profhilo Structura?

Profhilo® Structura is net als Profhilo® gemaakt met de gepatenteerde NAHYCO-technologie. Laag en hoogmoleculair gewicht hyaluronzuur gaan een natuurlijke verbinding aan. Dit is een geheel nieuwe toepassing van hyaluronzuur. Profhilo® Structura bevat een zeer hoge hoeveelheid hyaluronzuur (90 mg in 2 ml).

Hoe werkt Profhilo Structura?

Profhilo® Structura is een injectable behandeling die het onderhuidse vetweefsel stimuleert. Hierdoor wordt de huid ’gelift’. Dit noemen we lipolifting. De indicatie van Profhilo® Structura is het herstellen van een diepere huidlaag: het vetweefsel in het gezicht. Hiermee wordt het jeugdige uiterlijk van het gezicht hersteld met behulp van lichaamseigen natuurlijke processen.

Waar werkt Profhilo Structura?

De behandeling is geschikt voor het gezicht. Profhilo® Structura wordt gebruikt voor lipolifting, waarbij de focus van de behandeling ligt op de lifting aan de zijkant van het gezicht. Daarbij is de behandeling gericht op de aanpak van volumeverlies en huidverslapping. Profhilo® en Profhilo® Structura kunnen naast elkaar worden ingezet, want beide behandelingen werken op een andere huidlaag en hebben een ander doel.
huid strucura low res

Wat is het behandelprotocol?

Advies is om te starten met 2 behandelingen met 1 maand ertussen.Na 4 tot 6 maanden kan er eventueel een vervolgbehandeling worden uitgevoerd. Jouw behandelend arts kan je hierover informeren.

Voor de behandeling

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten.

De behandeling

Een behandeling met Profhilo® Structura wordt uitgevoerd met een zogenaamde canule (stompe naald). Via de insteek opening van de canule wordt steeds één, zijde van het gezicht behandeld. Indien gewenst kan er een verdoving worden toegepast. De behandeling duurt slechts 20 minuten en kan wat ongemak of lichte pijn veroorzaken.

Bijwerkingen

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed verdragen door de huid. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Structura zijn milde zwelling, roodheid en soms kan er een blauw plekje ontstaan. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken. Wanneer u twijfels heeft over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met uw behandeld arts.

Na de behandeling

De meeste cliënten vervolgen direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden. Het is wel belangrijk om de eerste 2 uur na behandeling het behandelde gebied niet aan te raken. Vermijd ook tot 1 dag na de behandeling een bezoek aan de sportschool en tot 1 week een bezoek aan de sauna. Deze en andere leefregels staan in onze nazorg brochure.

Resultaat

Het resultaat van een behandeling met Profhilo® Structura wordt meestal na enkele dagen zichtbaar/voelbaar. Het resultaat van Profhilo Structura is heel natuurlijk. Het doel van de behandeling is liften – niet het toevoegen van volume, zoals fillers doen.

Profhilo® en Profhilo® Structura kunnen naast elkaar worden ingezet, want beide behandelingen werken op een andere huidlaag en hebben een ander doel.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om de Profhilo® Structura behandeling na 1 maand te herhalen en daarna elke 4 tot 6 maanden. De duur van het effect verschilt per persoon en is afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl.

Profhilo Structura Pre-Launch

Profhilo® Structura is wereldwijd al uitgebreid getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal Profhilo® Structura breed verkrijgbaar zijn in Nederland.

In het kader van een zeer selecte lokale evaluatieperiode voorafgaand aan de lancering in september, kunnen wij cliënten vanaf 22 april exclusief en beperkt toegang bieden tot deze nieuwe behandeling.

VOOR/NA FOTO'S

FAQ

Wat kan ik verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de behandeling met Profhilo® Structura met je bespreken. Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Profhilo® Structura behandeling?

Het effect een behandeling met Profhilo® Structura wordt meestal na enkele dagen zichtbaar/voelbaar. Voor een optimaal resultaat raden we aan om de Profhilo® Structura behandeling na 1 maand te herhalen en daarna elke 4 tot 6 maanden. De duur van het effect verschilt per persoon en is afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl

Hoe veilig is een behandeling met Profhilo® Structura?

Een behandeling met Profhilo® Structura is veilig. Het bestaat uit zuiver hyaluronzuur wat van nature ook in de huid voorkomt. De mogelijke bijwerkingen van Profhilo® Stuctura zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan. De risico’s van een behandeling met Profhilo® Structura worden tijdens het consult besproken.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken?

De meeste cliënten vervolgen direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden. Het is wel belangrijk om de eerste 2 uur na behandeling het behandelde gebied niet aan te raken. Vermijd ook tot 1 dag na de behandeling een bezoek aan de sportschool en tot 1 week een bezoek aan de sauna. Deze en andere leefregels staan beschreven in onze nazorg brochure.

Doet een Profhilo® Structura behandeling pijn?

De behandeling met Profhilo® Structura vindt plaats met een canule (stompe naald). De insteek plaatst van de canule kan worden verdoofd met een prikje lidocaine. De behandeling met de canule kan wat ongemakkelijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren het echter niet als pijnlijk.

Dokter Gamze Piskin

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

DE KLINIEK

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH