Profhilo Winter Boost

PROFHILO® WINTER BOOST

In de winter hebben we vaak last van een droge huid. Meestal smeren we dan allerlei crèmes op onze huid. Maar steeds meer mensen kiezen voor een behandeling met Profhilo® die je huid van binnenuit hydrateert. Door de aanmaak van collageen en elastine wordt je huid ook nog eens strakker. Wie wil dat nu niet?

De Profhilo® Winter Boost actie van SkinSensible maakt het nog aantrekkelijker!
Boek nu een Profhilo® behandeling (2 ml) met 20% korting voor 240 Euro.

• Diepe hydratatie en een strakkere huid met Profhilo®
• Slechts 30 minuten behandelen en nauwelijks hersteltijd
• Vakkundig, veilig en verantwoord behandeld door ervaren dermatologen
• Subtiel en natuurlijk resultaat
ProfhiloCampaign

PROFHILO® BEHANDELING

Profhilo® bestaat uit 100% puur hyaluronzuur, een vochtbindende stof die van nature in onze huid voorkomt en naarmate we ouder worden afneemt. Profhilo® wordt op diverse punten in het gezicht geïnjecteerd, waarna het de huid aanzet tot het binden van vocht en het stimuleren van cellen die de conditie van het bindweefsel verbeteren. Anders dan fillers, creëert Profhilo® geen volume. Het hydrateert de huid op een diep niveau en verbetert de teint en textuur. Kortom, het geeft een stralende huid. Het product worden uiteindelijk volledig door het eigen lichaam afgebroken.

RESULTAAT
• Stevigere en stralende huid
• Hydratatie op een diep niveau
• Verbeterde elasticiteit, textuur en teint
• Geeft geen extra volume zoals fillers

WAAR WERKT HET
• Gezicht
• Hals
• Decolleté
• Bovenzijde handen

DUUR BEHANDELING EN RESULTAAT
± 15 minuten > 1 maand

PROFHILO® WINTER BOOST

Profhilo® behandeling (2 ml) voor 240 Euro

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de behandeling meg Profhilo met je bespreken. Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.
SkinSensible volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en we behandelen daarom uitsluitend op afspraak. We vragen je de kliniek alleen te bezoeken als je gezond bent. Check voor je komst de actuele status van de coronamaatregelen op onze homepage.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Profhilo behandeling?

Je voelt het verstevigende effect van Profhilo vaak de volgende dag al. Je huid wordt als het ware van binnenuit gehydrateerd en dat ziet er stralender, jeugdiger en verzorgder uit. Profhilo is geen filler en geeft dus geen volume. Het blijft 3 tot 4 weken onder de huid aanwezig, maar het effect zet door, omdat Profhilo je eigen bindweefsel activeert om nieuw collageen aan te maken. Profhilo wordt vaak als een kuur van meerdere behandelingen per jaar toegepast om het resultaat te continueren en te maximaliseren.

Hoe veilig is een behandeling met Profhilo?

Een behandeling met Profhilo is heel veilig. Profhilo bevat namelijk puur hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die het lichaam zelf kan afbreken. Ingespoten hyaluronzuur verdwijnt normaal binnen 24 tot 48 uur, maar door het te stabiliseren kan het 3 tot 4 weken blijven zitten. Het bijzondere aan Profhilo is dat IBSA, het Zwitserse bedrijf achter het product, een gepatenteerde technologie heeft om hyaluronzuur te stabiliseren “zonder” enige chemische toevoeging.
Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken?

Meteen na de behandeling! Het is wel zo dat kleine bultjes en soms wat blauwe plekjes kunnen ontstaan op de dag van de behandeling. En op de behandeldag mag je nog geen make-up dragen. Daarnaast adviseren we om na de behandeling 12 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan.

Doet een behandeling pijn?

De prikjes van een injectable behandeling kunnen wat ongemakkelijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren het echter niet als pijnlijk. De naaldjes voor injectables zijn erg dun. Mocht je willen, dan kunnen we je huid verdoven.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Skilled, Safe & Subtle”.
Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

DE KLINIEK

PROFHILO® WINTER BOOST

Profhilo® behandeling (2 ml) voor 240 Euro

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH