Radiesse Filler

Radiesse®
voor een jongere uitstraling

Als je huid veroudert, dan zie je er in je gezicht soms ouder uit dan je jezelf voelt. Rimpels en minder volume in je wangen tekenen je gezicht. Hoe krijg je weer die frisse en natuurlijke uitstraling terug? Met Radiesse® filler pak je de gevolgen aan van het natuurlijke verouderingsproces. De filler zorgt direct voor volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Radiesse® geeft zo de strakheid en elasticiteit terug aan je huid.

• Lift & Contour
• Aanmaak van collageen
• Langdurig effect (> 12 maanden)

Radiesse Filler

Huidveroudering

Onze huid ziet er gezond en jong uit door collageen. De huid is stevig en zacht door volume en elasticiteit. Maar als je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit en zakt naar beneden. Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen collageen geleidelijk afgebroken. Het verlies van elasticiteit in de huid zorgt voor het ontstaan van rimpels, lijntjes en een slappere huid. Hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van je gezicht af. Dit proces kun je vertragen met fillers zoals Radiesse®.

Wat is Radiesse®?

Radiesse® is een injecteerbare filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in je gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar. De injectable zorgt direct voor volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Radiesse® geeft zo de strakheid en elasticiteit terug aan je huid.

Hoe werkt Radiesse®?

Radiesse® is een filler die bestaat uit een zachte gel met kleine calciumhydroxylapatiet microsferen. De gel zorgt  voor een direct liftend effect, het verminderen van rimpels en het verbeteren van contouren. De calciumhydroxylapatiet microsferen stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. De slappe huid verstevigt en krijgt haar strakheid en elasticiteit terug. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd volledig afgebroken door je lichaam. Het effect van de nieuw aangemaakte collageen houdt veel langer aan (> 12 maanden).
csm_fullwidth-image-collageen_v2_f3156b560b

Consult

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het informed consent (toestemmingsdocument) met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt Radiesse® in de huid geïnjecteerd met een fijne naald of canule (stompe naald). Een behandeling met Radiesse® kan een licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen. Daarom wordt meestal een lokale verdoving toegepast om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Om te zorgen voor een gelijkmatig resultaat masseert de arts de behandelde zone, waardoor uw huid tijdelijk rood of gezwollen kan zijn. Een behandeling duurt meestal circa 30 minuten.

Na de behandeling

Na een behandeling met Radiesse® is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 12 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van Radiesse® zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan of zijn er tijdelijk wat bultjes zichtbaar. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.

Resultaat

Een behandeling met Radiesse® geeft direct een liftend effect. Het verzacht rimpels, verstevigt slappe huid, herstelt volume en verbetert gezichtscontouren. Bovendien stimuleert Radiesse® de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Dit wordt in de weken en maanden na de behandeling aangemaakt en maakt slappe huid weer strakker en elastischer. Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer resultaat kan geven.

Waar werkt het?

Kaaklijn

Radiesse® corrigeert een verslapte kaaklijn en geeft je gezicht weer meer contour.
Vanaf € 390,– (1,5 ml ampul)

Jukbeenderen

Behandeling van jukbeenderen geeft een liftende werking en verbetert de huidkwaliteit.
Vanaf € 390,– (1,5 ml ampul)

Wangen

Radiesse® geeft wangen een mooie, zachte vorm en versterkt de gezichtscontouren.
Vanaf € 390,– (1,5 ml ampul)

Neus-lippen plooi

Radiesse® is zeer geschikt voor de behandeling van neus-lippenplooien.
Vanaf € 390,– (1,5 ml ampul)

Marionetlijnen

Radiesse® geeft marionetlijnen nieuw volume.
Vanaf € 390,– (1,5 ml ampul)

VIDEO VOOR IEDERE LEEFTIJD EEN RADIESSE

Ben je rond de 30 jaar en word je huid iets slapper, dan is een skinbooster de beste behandeling. Maar heb je hamsterwangen, een slappe kaaklijn en hangen je mondhoeken naar beneden, dan is er meer nodig dan dat. Of in dit geval: een behandeling met Hyperdiluted Radiesse.

VIDEOHALSVERJONGING MET RADIESSE

Profhilo, Radiesse of een hybride behandeling met Radiesse en fillers? Er zijn verschillende behandelingen om je hals te verjongen, maar wat is de beste? Dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible en Maaike Dorsteen leggen uit waar je op moet letten als je de hals wilt verstrakken en laten zien hoe een behandeling met Radiesse in z’n werk gaat.

Klik op deze link om de video op Instagram te bekijken.

VIDEO HYBRIDE FILLERS: 1+1=3

Een hybride filler is de combinatie van twee fillers: een filler op basis van hyaluronzuur en een filler op basis van calciumhydroxylapatiet.

Een filler op basis van hyaluronzuur kun je gebruiken om fijne lijntjes  en rimpels te verminderen en de contouren van je gezicht te verbeteren. Bovendien verbeteren hyaluronzuurfillers de huidconditie door de hydraterende (vochtbindende) eigenschappen van hyaluronzuur.

Radiesse is een collageenstimulerende filler, ook wel biostimulator genoemd. Het bestaat uit een zachte gel met calciumhydroxylapatiet mircosferen, die de natuurlijke aanmaak van collageen in je huid stimuleren.

Door de combinatie van een hyaluronzuurfiller met Radiesse zorg je voor een dubbel effect met mooie resultaten. Het hyaluronzuur zorgt direct voor een liftend effect. In de weken na de behandeling zorgt Radiesse voor aanmaak van collageen waardoor je huid weer strakker en elastischer wordt.

In de video laten dermatoloog Gamze Piskin van SkinSensible en beauty deskundige Maaike Dorsteen (furrownl) zien hoe een behandeling met hybride filler in z’n werk gaat.

Klik op deze link om de video op Instagram te zien

VOOR/NA FOTO'S

Hals:

Radiesse hals (voor)
Radiesse hals (Voor)
Radiesse Hals (Na)

Kaaklijn:

Radiesse Kaaklijkn Voor
Radiesse Kaaklijn Na

Jukbeenderen:

Wangen:

Neus-lippen lijn:

Marionet lijnen:

FAQ

Wat kan ik verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en alle aspecten van een behandeling met Radiesse® bespreken.

Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

SkinSensible volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en we behandelen daarom uitsluitend op afspraak. We vragen je de kliniek alleen te bezoeken als je gezond bent. Check voor je komst de actuele status van de coronamaatregelen op onze homepage.

Welk resultaat kan ik verwachten van Radiesse®?

Een behandeling met Radiesse® geeft direct een liftend effect. Het verzacht rimpels, verstevigt slappe huid, herstelt volume en verbetert gezichtscontouren. Bovendien stimuleert Radiesse® de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Dit wordt in de weken en maanden na de behandeling aangemaakt en maakt slappe huid wordt strakker en elastischer. Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer resultaat kan geven.

Is een behandeling met Radiesse®pijnlijk?

Een behandeling met Radiesse® kan een licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen. Daarom wordt meestal een lokale verdoving toegepast om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Is er downtime na een behandeling met Radiesse®?

Veel cliënten gaan direct na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Volg hierover echter het advies van de behandelend arts.

Na een behandeling met Radiesse® is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 12 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Is een behandeling met Radiesse® veilig?

Radiesse®is een hoogwaardig product met een goed veiligheidsprofiel De bijwerkingen van Radiesse® zijn meestal mild en tijdelijk van aard. Radiesse®is afbreekbaar en wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam opgenomen. Bijwerkingen en risico’s worden tijden het consult door arts besproken.

Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft over de risico’s van de behandeling en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen ander kennen.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Vakkundig, Veilig & Verantwoord”.

Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

DE KLINIEK

Radiesse® lift de huid en verstevigt contouren met natuurlijke collageen stimulatie.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH