Huidverbetering en rimpel vermindering mooier online tips & tricks

Tips om Mooier Online te verschijnen

In coronatijd ontkomen we niet aan videobellen en online vergaderen. Een ware uitvinding op het gebied van verbonden blijven op afstand, maar ook confronterend omdat je in ieder gesprek jezelf ziet. Nooit eerder hebben we zo vaak ‘in de spiegel’ moeten kijken. Daarom geven we je graag een paar tips & tricks om Mooier Online te verschijnen. En mocht je een cosmetische behandeling overwegen, dan is er onze ‘Mooier Online’ actie, die huidverbetering en rimpel vermindering combineert.
 

Tips & tricks om Mooier Online te verschijnen
Drie eenvoudige tips voor thuis waarmee je er online beter uitziet en jezelf professioneler presenteert.

> Laat de lichtbron recht van voren komen

Dan wordt je gezicht egaal belicht en ontstaat minder schaduw op plekken waar zich plooien, rimpels en oneffenheden bevinden, zodat deze minder opvallen. Als het je niet lukt om recht voor een raam te zitten, dan kan je overwegen een ringlampje te kopen. Deze worden al lange tijd in de fotografie gebruikt voor mode en visagie, en tegenwoordig ook veel door vloggers. Een ringlamp voor smartphones heeft in de opening een plek om je smartphone te bevestigen. Voor computers en laptops is een ringlampje dat je over je camera (over het scherm) plaatst het meest ideaal. Een tafelmodel ringlamp plaats je het liefst zo laag mogelijk midden achter je beeldscherm. En een andere belichtingsoptie is om twee zelfde (tafel)lampjes, aan weerszijden van je laptop te plaatsen en naar je gezicht te richten, zodat in ieder geval de zijkanten van je gezicht gelijk worden belicht.

> Plaats of hou de camera van het apparaat dat je gebruikt op ooghoogte

Dat is verreweg de meest natuurlijke, maar ook een charmante hoogte om je gezicht te tonen. Plaats je smartphone daarom op een statief en je laptop op een verhoging, bijvoorbeeld een stapel boeken, op een tafel.

> Gebruik daglicht en vermijd felle omgevingskleuren

Vervang warm gekleurde lampen door daglichtlampen om onnatuurlijke kleurzwemen op je huid en haar te voorkomen. Daglicht belicht het meest natuurgetrouw en fris. Denk daarnaast ook aan omgevingskleuren. Een felgekleurde muur naast of voor je weerkaats die kleur op jou. Een overwegend witte ruimte werkt het best. Wit weerkaatst licht niet alleen op natuurlijke wijze, maar als het van alle kanten komt, ook op de meest gunstige manier, waarbij het schaduwen vermindert.

 
De Mooier Online actie van SkinSensible

Gaan de tips je niet ver genoeg en overweeg je een cosmetische behandeling? Onze Mooier Online behandeling combineert huidverbetering met Profhilo én rimpel vermindering met drie locaties botulinetoxine (botox), bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdslijnen & kraaienpootjes. Het resultaat is subtiel en natuurlijk. De behandeling wordt vakkundig, veilig en verantwoord door onze ervaren dermatologen uitgevoerd, duurt slechts 30 minuten en heeft nauwelijks hersteltijd. En, je kan ook buiten kantoortijden bij ons terecht.

> Op dit moment ontvang je 25% korting op onze Mooier Online combinatiebehandeling en betaal je slechts € 450,– in plaats van € 600,–.

We wensen je veel plezier van onze tips of heten je graag welkom in onze kliniek voor de Mooier Online actie of een gratis cosmetisch consult. 

Huidverbetering en rimpel vermindering mooier online tips & tricks

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH