Veilige cosmetische ingrepen door dermatologen

Wij zijn open!

SkinSensible is de cosmetische kliniek voor verantwoorde en veilige cosmetische ingrepen door dermatologen, oftewel de medisch specialisten die expert zijn op het gebied van de huid en deze als geen ander kennen. Met deze vakkennis en een breed scala aan esthetische technieken kunnen we aan veel wensen tegemoetkomen.

Na een intensieve verbouwing hebben we onze deuren geopend. Ingetogen, met het oog op corona, maar niet minder trots. Een feestelijke opening met publiek is uitgesteld, maar zeker niet afgesteld. Wél kunnen we vast verantwoord aan de slag met behandelen.

Veilige cosmetische ingrepen door dermatologen

Skilled, Safe & Subtle zijn onze uitgangspunten bij het bieden van verantwoorde en veilige cosmetische ingrepen door dermatologen. We stellen hoge eisen. Niet alleen aan onze artsen, maar ook aan de kwaliteitsprocessen én de producten die we gebruiken. Voor onze medisch specialisten staat jouw welzijn centraal. In je persoonlijk consult kijken we naast je wensen ook naar hoe comfortabel je bent met de behandeling die daarbij aansluit. We zijn transparant over alle aspecten van een behandeling en je krijgt eerlijk advies. Onze huidartsen streven bovendien naar een optimaal, maar ook natuurlijk resultaat. Met respect voor de fysieke eigenschappen die jou als persoon definiëren. Na een behandeling willen we dat je er complimenteus uitziet, niet alsof je bent behandeld.

Heb je cosmetische wensen, maar de stap naar een kliniek nog niet durven zetten? Dan nodigt SkinSensible je uit om langs te komen op het Rapenburg 45 in Amsterdam voor een vrijblijvend en gratis consult. In onze kliniek word je met – in corona tijd spreekwoordelijke – open armen ontvangen in een professioneel ingerichte medische omgeving met een eigentijdse en comfortabele uitstraling. Ter plaatse worden uiteraard alle coronamaatregelen streng nageleefd, maar we staan je ook graag op afstand te woord via een video consult.

Voor regelmatige updates en informatie over ontwikkelingen in de cosmetische zorg, kun je ons volgen op Facebook, Instagram en Linkedin.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH