Viscoderm boost & stretch

Een skin booster die ook rimpels gladstrijkt? Viscoderm Hydrobooster maakt dat mogelijk. Naast het geven van een diepe hydratatie, heeft Viscoderm een bovengemiddelde "stretching capacity", die de huid zo glad maakt dat dynamische rimpels en lijntjes (afhankelijk van de diepte) verzachten of verdwijnen. Een Viscoderm behandeling is dus ook een goed alternatief voor Botox als je volledige bewegelijkheid van de gelaatsspieren wilt behouden. Bovendien is Viscoderm uitermate geschikte voor het behandelen van acne littekens.

• €100,– korting op een Viscoderm Hydroboost behandeling of kuur
• Vakkundig, veilig en verantwoord behandeld door ervaren dermatologen
• Een subtiel en natuurlijk resultaat

VISCODERM HYDROBOOSTER

Viscoderm, skin booster, hydratatie, rimpels

Viscoderm Hydrobooster wordt ook wel het zusje van Profhilo genoemd en bestaat eveneens uit puur hyaluronzuur, maar dan licht gecrosslinked. Dat geeft Viscoderm een tweevoudig resultaat: een diepe hydraterende werking die de huidkwaliteit verbetert én een stretchende werking die de elasticiteit vergroot en de huid zo glad maakt dat dynamische rimpels en lijntjes (afhankelijk van de diepte) verzachten of verdwijnen. Viscoderm Hydrobooster wordt met veel minuscule, oppervlakkige injecties in de te behandelen huid en rimpels aangebracht.

RESULTAAT
• Diepe hydratatie
• Stretchend effect
• Verbeterde elasticiteit en gladdere huid
• Vermindert dynamische rimpels en lijntjes
– zonder de gelaatsspieren te verslappen
– zonder het extra volume van fillers

WAAR WERKT HET
• Gelaat
• Hals
• Decolleté
• Bovenzijde handen

DUUR BEHANDELING EN RESULTAAT
± 30 minuten > 6 maanden

VOOR EN NA

Viscoderm, skin booster, hydratatie, rimpels
Viscoderm, skin booster, hydratatie, rimpels, ogen, kraaienpootjes

EEN IDEALE COMBINATIE: VISCODERM EN PROFHILO

In Nederland nog niet doorgebroken, maar in het Verenigd Koninkrijk op dit moment een ware trend: een combinatiekuur van Viscoderm en Profhilo. Beide producten op basis van puur hyaluronzuur vullen elkaar perfect aan. Daar waar Profhilo collageen en elastine van binnenuit stimuleert, geeft Viscoderm een diepe hydratatie met stretch die rimpels gladstrijkt. Een optimaal afgestemde kuur bestaat uit twee behandelingen Viscoderm en twee behandelingen Profhilo.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

FAQ

Wat kan ik voor deze actie verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en de combinatiebehandeling ‘profilo met botulinetoxine’ met je bespreken. Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.
SkinSensible volgt uiteraard de landelijke richtlijnen van het RIVM en we behandelen daarom uitsluitend op afspraak. We vragen je de kliniek alleen te bezoeken als je gezond bent. Check voor je komst de actuele status van de coronamaatregelen op onze homepage.

Welk resultaat kan ik verwachten van een Viscoderm Hydroboost behandeling?

Een Viscoderm Hydroboost behandeling heeft een tweevoudig resultaat: een diepe hydraterende werking verbetert de huidkwaliteit én een stretchende werking vergroot de huidelasticiteit en maakt de huid daadwerkelijk gladder, waardoor dynamische rimpels en lijntjes verzachten of verdwijnen De mate van het effect is persoonlijk en afhankelijk factoren als: leeftijd, de conditie van je huid en eerdere behandelingen. Het resultaat van een behandeling blijft tot 6 maanden aanwezig.

Hoe veilig is een Viscoderm Hydroboost behandeling?

Een behandeling met Viscoderm is heel veilig. Viscoderm bevat namelijk puur hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die het lichaam zelf kan afbreken. Ingespoten hyaluronzuur verdwijnt normaal binnen 24 tot 48 uur, maar door het te stabiliseren, blijft het langer in de huid aanwezig. Het bijzondere aan Viscoderm is dat IBSA, het Zwitserse bedrijf achter het product, een gepatenteerde technologie heeft om hyaluronzuur te stabiliseren “zonder” enige chemische toevoeging.
Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen andere arts kennen.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden weer oppakken?

In principe meteen na de behandeling. Wel kan de huid wat rood of blauw tonen na de behandeling, en op de behandeldag zelf mag je nog geen make-up dragen. Daarnaast adviseren we om na de behandeling 12 uur niet te sporten of naar de sauna te gaan.

Doet een behandeling pijn?

Voorafgaand aan de behandeling verdoven we je huid met een crème.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Skilled, Safe & Subtle”.
Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

Viscoderm, Hydrobooster, skin booster, hydratatie, rimpels

DE KLINIEK

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH