Cosmetische behandelingen overzicht

Cosmetische behandelingen overzicht

Botulinetoxine (botox)

Botulinetoxine (beter bekend als botox) is een gezuiverd eiwit dat in kleine hoeveelheden in de gelaatsspieren wordt geïnjecteerd om bestaande rimpels te verzachten en toekomstige rimpelvorming te beperken. Het blokkeert zenuwimpulsen (signalen) in spieren, waardoor deze tijdelijk minder actief worden en zich geen of minder rimpels op de huid rondom deze spieren kunnen ontwikkelen. Het resultaat van de behandeling wordt zichtbaar in de loop van enkele dagen en blijft 3 tot 4 maanden. De botulinetoxine wordt volledig afgebroken door het lichaam.Lees meer over botulinetoxine »
Huidverbetering én rimpel vermindering, SkinSensible, cosmetische behandeling, botulinetoxine, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, esthetisch arts, dermatoloog, injectables, subtiel resultaat, vriendelijke uitstraling
Injectables behandeling, hyaluronzuur filler, contour verbetering, volume, vakkundig, veilig, natuurlijk

Hyaluronzuur filler

Een filler is een gel die in de huid wordt geïnjecteerd om volume en stevigheid te genereren. Hyaluronzuur is een vochtbindende stof die van nature in onze huid voorkomt en naarmate we ouder worden afneemt. Fillers op basis van hyaluronzuur worden gebruikt om meer volume en stevigheid (terug) te geven aan de huid of de lippen, rimpels en plooien te verminderen en contouren te verbeteren of herstellen. Daarnaast verbetert de huidconditie door de vochtbindende eigenschappen van hyaluronzuur. Het resultaat van een behandeling is meestal direct zichtbaar en blijft tussen de 6 en 12 maanden. Hyaluronzuur wordt volledig afgebroken door het lichaam.

Lees meer over hyaluronzuur filler »

Viscoderm® Hydrobooster

Viscoderm® Hydrobooster is een licht gecrosslinkte (stabiele) vorm van hyaluronzuur met alle voordelen van hyaluronzuur, maar zonder liftend effect. Met tientallen kleine, oppervlakkige injecties wordt Viscoderm® Hydrobooster in de huid gebracht. Het verbetert de huidstructuur, maakt de huid stralender en vergroot de huidelasticiteit. Daarnaast verzacht het dynamische rimpels en lijntjes. Ieder lichaamsdeel waar de huid verslapt of verouderd is, zoals het gelaat, de hals, het decolleté, de bovenarmen, de handen, de onderbuik, etc. is geschikt voor een behandeling met Viscoderm® Hydrobooster. Voor een optimaal effect wordt de behandeling na 2 maanden herhaalt en daarna onderhouden met een behandeling om de 6 maanden.Lees meer over Viscoderm® Hydrobooster »
Injectables behandeling, Profhilo, Viscoderm Hydrobooster, huidverbetering, vakkundig, veilig, natuurlijk
SkinSensible Profhilo

Profhilo®

Profhilo® bestaat uit puur hyaluronzuur dat met een innovatieve technologie gestabiliseerd is zonder enige toevoeging van chemische stoffen. Het is geen filler en biedt daarmee de mogelijkheid de huid te verjongen zonder deze volume te geven. De gestabiliseerde vorm zorgt dat Profhilo® langer in de huid aanwezig blijft, waar het de huid aanzet tot vocht binden, en cellen stimuleert die de conditie van het bindweefsel bevorderen. Het verbetert de teint, textuur en hydratatie van de huid en geeft haar meer stevigheid en elasticiteit. Ieder lichaamsdeel waar de huid verslapt of verouderd is, zoals het gelaat, de hals, het decolleté, de bovenarmen, de handen, de onderbuik, etc. is geschikt voor een behandeling met Profhilo®. Voor een optimaal effect wordt de behandeling na 1 maand herhaalt en daarna onderhouden met een behandeling om de 6 maanden.Lees meer over Profhilo® »

SkinPen®

De award winning Skinpen® is een apparaat waarmee micro-needling, het aanbrengen van vele minuscule gaatjes, wordt toegepast. De kwaliteit, technologie en resultaten van de SkinPen® overtreffen vergelijkbare producten die op dit moment op de markt zijn. De SkinPen® heeft als enige op zijn gebied een medisch CE keurmerk klasse II, een ISO13485 certificaat en is FDA gekeurd.
De aanmaak van collageen, een bindend eiwit dat 70% van ons bindweefsel uitmaakt en onze huid haar elasticiteit en stevigheid geeft, neemt na ons 25e levensjaar al geleidelijk af. Een behandeling met de SkinPen® stimuleert de collageenaanmaak en vernieuwt de huid, waardoor deze strakker steviger wordt, maar de behandeling is ook uitermate geschikt voor het verminderen van fijne rimpels, oneffenheden en littekens. Het resultaat duurt 6-12 maanden, afhankelijk van de indicatie, huidconditie, omgevingsfactoren en dergelijke. Het proces van huidverbetering dat de Skinpen® start, gaat enkele weken tot 1 jaar door. Voor een optimaal effect wordt de SkinPen® behandeling in een kuur van minimaal 3 behandelingen met één maand ertussen gegeven.Lees meer over SkinPen® »
SkinSensible SkinPen
SkinSensible peelings

Skin Tech® peelings

Skin Tech® peelings zijn chemische peelings, die zuren als glycolzuur, melkzuur of trichloorazijnzuur bevatten. Deze stoffen hebben een variërend ‘afschurend’ effect op de huid. Ze verwijderen, in meer of mindere mate, de bovenste laag met dode huidcellen zodat plaats wordt gemaakt voor verse, nieuwe huid.

> De AHA (fruitzuur) peeling is een oppervlakkige peeling die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en de huid egaler maakt en opfrist. Ideaal voor hen die huidverbetering willen zonder hersteltijd.

> De TCA (trichloorazijnzuur) peeling is krachtiger, maar wel geschikt voor alle huidsoorten, van een dikke huid met grove poriën tot een dunne, gevoelige huid.

> De Benebellum® peeling is een peeling voor de behandeling van hyperpigmentatie en melasma. Het bevat tranexaminezuur, een aminozuur dat een ‘lightening’ effect geeft en roodheid door vaatingroei reduceert.Lees meer over Skin Tech® peelings »

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH