Cosmetische behandelingen overzicht

Cosmetische behandelingen overzicht

Botulinetoxine (botox)

Botulinetoxine (beter bekend als botox) is een gezuiverd eiwit dat in kleine hoeveelheden in de gelaatsspieren wordt geïnjecteerd om bestaande rimpels te verzachten en toekomstige rimpelvorming te beperken. Het blokkeert zenuwimpulsen (signalen) in spieren, waardoor deze tijdelijk minder actief worden en zich geen of minder rimpels op de huid rondom deze spieren kunnen ontwikkelen. Het resultaat van de behandeling wordt zichtbaar in de loop van enkele dagen en blijft 3 tot 4 maanden. De botulinetoxine wordt volledig afgebroken door het lichaam.
Huidverbetering én rimpel vermindering, SkinSensible, cosmetische behandeling, botulinetoxine, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, esthetisch arts, dermatoloog, injectables, subtiel resultaat, vriendelijke uitstraling
Injectables behandeling, hyaluronzuur filler, contour verbetering, volume, vakkundig, veilig, natuurlijk

Filler

Een filler is een gel die in de huid wordt geïnjecteerd om volume en stevigheid (terug) te geven aan de huid of de lippen, rimpels en plooien te verminderen en contouren te verbeteren. De meeste fillers bevatten hyaluronzuur. Dat is een vochtbindende stof die van nature in onze huid voorkomt maar afneemt naarmate we ouder worden. Een behandeling met hyaluronzuurfiller heeft daarom ook een positief effect op de huidkwaliteit. Het resultaat van een fillerbehandeling is meestal direct zichtbaar en blijft tussen de 6 en 12 maanden in stand. De filler wordt volledig afgebroken door het lichaam.

Skinbooster

Een skinbooster is een licht gecrosslinkte vorm van hyaluronzuur met alle voordelen van hyaluronzuur, maar zonder liftend effect. Met tientallen kleine, oppervlakkige injecties wordt de skinbooster in de huid gebracht. Het verbetert de huidstructuur, maakt de huid stralender en vergroot de huidelasticiteit. Daarnaast verzacht het dynamische rimpels en lijntjes. Ieder lichaamsdeel waar de huid is verslapt of verouderd is geschikt voor een behandeling met een skinbooster. Voor een optimaal effect wordt de behandeling na 1 tot 2 maanden herhaalt en daarna onderhouden met een behandeling om de 6 maanden.
Injectables behandeling, Profhilo, Viscoderm Hydrobooster, huidverbetering, vakkundig, veilig, natuurlijk
SkinSensible Profhilo

Profhilo®

Profhilo® bestaat uit puur hyaluronzuur dat met een innovatieve technologie gestabiliseerd is zonder enige toevoeging van chemische stoffen. Het is geen filler en biedt daarmee de mogelijkheid de huid te verjongen zonder deze volume te geven. De gestabiliseerde vorm zorgt dat Profhilo® langer in de huid aanwezig blijft, waar het de huid aanzet tot vocht binden, en cellen stimuleert die de conditie van het bindweefsel bevorderen. Het verbetert de teint, textuur en hydratatie van de huid en geeft haar meer stevigheid en elasticiteit. Ieder lichaamsdeel waar de huid verslapt of verouderd is, zoals het gelaat, de hals, het decolleté, de bovenarmen, de handen, de onderbuik, etc. is geschikt voor een behandeling met Profhilo®. Voor een optimaal effect wordt de behandeling na 1 maand herhaalt en daarna onderhouden met een behandeling om de 6 maanden.

SkinPen®

De aanmaak van collageen, een bindend eiwit dat 70% van ons bindweefsel uitmaakt en onze huid haar elasticiteit en stevigheid geeft, neemt na ons 25e levensjaar al geleidelijk af. Een behandeling met de SkinPen® stimuleert de collageenaanmaak en vernieuwt de huid, waardoor deze strakker steviger wordt, maar de behandeling is ook uitermate geschikt voor het verminderen van fijne rimpels, oneffenheden en littekens. Skinpen® is een apparaat voor micro-needling, oftewel het aanbrengen van vele minuscule gaatjes in de huid. SkinPen® heeft als enige op zijn gebied een medisch CE keurmerk klasse II, een ISO13485 certificaat en is FDA goedgekeurd. Voor een optimaal effect wordt de SkinPen® behandeling meestal gedaan al een kuur van minimaal 3 behandelingen met één maand ertussen.
SkinSensible SkinPen
SkinSensible peelings

Skin Tech® peelings

Skin Tech® peelings zijn chemische peelings, die zuren als glycolzuur, melkzuur of trichloorazijnzuur bevatten. Deze stoffen hebben een variërend ‘afschurend’ effect op de huid. Ze verwijderen, in meer of mindere mate, de bovenste laag met dode huidcellen zodat plaats wordt gemaakt voor nieuwe huidcellen.

> De AHA (fruitzuur) peeling is een oppervlakkige peeling die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en de huid egaler maakt en opfrist. Ideaal voor huidverbetering zonder hersteltijd.
> De TCA (trichloorazijnzuur) peeling is krachtiger, maar wel geschikt voor alle huidsoorten, van een dikke huid met grove poriën tot een dunne, gevoelige huid.
> Benebellum® is een peeling voor de behandeling van hyperpigmentatie en melasma.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH