Persoonlijk consult

Persoonlijk consult

Ons (gratis) cosmetisch consult is volledig afgestemd op jou. Daar hoort bij dat je comfortabel bent met de voorgestelde techniek(en) en onze uitgebreide aandacht krijgt voor de typische fysieke eigenschappen die jou definiëren. Die vormen namelijk het uitgangspunt voor een natuurlijk resultaat, oftewel, een betere versie van jezelf.

SkinSensible spannend

Ik vind een cosmetische behandeling best spannend

Dat begrijpen we heel goed, want je geeft bij een behandeling immers de controle uit handen, en dat vergt vertrouwen. Of je nu bang bent voor een onnatuurlijk resultaat, voor mogelijke bijwerkingen van een product, of – zoals velen – gewoon geen fan bent van injecties.

Vertrouwen komt met verantwoord handelen, en dat is voor ons in de eerste plaats werken met bekwame artsen. Bij SkinSensible werken daarom alleen dermatologen, oftewel, artsen die zijn gespecialiseerd in de huid. Naast hun werk bij SkinSensible beoefenen zij ook daadwerkelijk hun vak als dermatoloog. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste inzichten in de huid en de nieuwste medische technieken.

Daarnaast betekent verantwoord handelen een persoonlijke benadering, waarin aandacht voor individuele wensen, verwachtingen, angsten en gevoelens centraal staan. Maar ook het transparant zijn over ieder aspect van een behandeling. We gaan je voorzien van alle beschikbare informatie en schetsen een eerlijk beeld van de eindresultaten, zodat je een rationele en weloverwogen keuze kan maken. Als we daarmee eventuele onzekerheden niet wegnemen, kijken we samen naar alternatieven waar je mogelijk wel comfortabel mee bent.

Een natuurlijk eindresultaat is voor ons het enige verantwoorde uitgangspunt. We willen je niet anders maken, maar de tijd een tikje terugdraaien of de uiterlijkheden waar je je aan stoort flatteren, zodat je verschijning aansluit bij je gevoel.

Ik twijfel over een cosmetische behandeling

Misschien heb je bezwaren tegen cosmetische ingrepen in het algemeen en altijd gedacht dat je er nooit aan zal beginnen. Dat is een mooi uitgangspunt, waar ook wij bewondering voor hebben, maar van gedachten veranderen is menselijk. Er komen nu eenmaal momenten in het leven die we ons eerder niet hadden kunnen voorstellen. Je kan verouderen op een wijze die je als zeer onprettig ervaart. Onverwachte huidschade oplopen door een huidaandoening of externe factoren. Of na een moeilijke en stressvolle periode in je leven, je storen aan de vermoeide sporen die daardoor zijn achtergebleven in je gelaat.

Ook als je twijfelt, ben je altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. We gaan je daarin niet proberen over te halen, maar wel informeren, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

SkinSensible twijfel

Heb je andere vragen of zorgen?

Hoe vreemd je ook denkt dat ze klinken, wij hebben het eerder gehoord. Schroom dus niet contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH