PhilArt

PhilArt
De skinbooster met polynucleotiden

PhilArt is een skinbooster op basis van polynucleotiden, die op natuurlijke wijze de aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten in de huid stimuleert (biostimulator). Dit leidt tot betere hydratatie van de huid, verminderen fijne lijntjes en rimpels en een verbetering van de huidkwaliteit. PhilArt is breed toepasbaar in het gezicht, op het voorhoofd, hals, decolleté, maar ook bij littekens, striae en rond de ogen (PhilArt Eye). PhilArt Next bevat daarnaast ook nog hyaluronzuur voor nog meer hydratatie en verbetering van de huidkwaliteit. Het is een zeer veilige behandeling met een minimaal risico op ernstige bijwerkingen of complicaties.

• Natuurlijke stimulatie van de huid (biostimulator)
• Hydrateert, vermindert fijne lijntjes en verbetert huidkwaliteit
• Brede toepassing (gezicht, ogen, hals, littekens, striae)
• Zeer veilige behandeling

PhilArt, PhilArt Next en PhilArt Eye

Wat is het?

Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid en elasticiteit, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

PhilArt, PhilArt Next en PhilArt Eye zijn skinboosters op basis van polynucleotiden (biostimulatoren), die de aanmaak van collageen stimuleren en zorgen voor verbetering van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De behandeling helpt ook om de huid te hydrateren en te verstevigen, waardoor deze er voller en gladder uitziet. Daarnaast helpen antioxidanten bij het herstel van een beschadigde of verouderde huid. PhilArt Next bevat naast polynucleotiden ook zuiver hyaluronzuur voor nog sterkere hydratatie en verbetering van de huidkwaliteit.

PhilArt en PhilArt Next kunnen op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt (gezicht, voorhoofd, hals, decolleté, handen) en zijn ook effectief bij de behandeling van striae en littekens. PhilArt Eye is specifiek bedoel voor het gebied rondom de ogen.

Hoe werkt het?

Door polynucleotiden in de huid te injecteren wordt de activiteit van de zogenaamde fibroblasten gestimuleerd. Fibroblasten in de huid zijn verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen, elastine, hyaluronzuur en zijn betrokken bij huidverjonging door antioxidanten:

• Collageen is een structureel eiwit dat verantwoordelijk is voor het geven van stevigheid en veerkracht aan de huid. Collageenvezels worden geproduceerd door fibroblasten en vormen een belangrijk onderdeel van de extracellulaire matrix van de huid.
• Elastine is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit en veerkracht van de huid. Elastine werkt samen met collageen om de huid stevig en elastisch te houden.
• Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomend stof die vocht vasthoudt en helpt om de huid gehydrateerd te houden.
• Antioxidanten helpen bij het herstel van een beschadigde of verouderde huid.

Door polynucleotiden in de huid te injecteren wordt de productie van zowel collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten gestimuleerd, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Dit leidt tot een verbeterde huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en een algehele verbetering van de huidkwaliteit.

PhilArt Next bevat naast polynucleotiden ook nog zuiver hyaluronzuur voor extra hydratatie en collageen aanmaak voor nog meer stevigheid en verbetering van de huidkwaliteit.

Cosmetische behandelingen met biostimulatoren, zoals polynucleotiden, worden steeds populairder omdat ze huid op meerdere fronten activeert om op natuurlijke manier te hydrateren, te verstevigen en te verjongen. Ze zijn op verschillende delen van het lichaam worden toegepast en voor verschillende huidtypen en huidproblemen. Daarnaast zijn ze ook relatief veilig en is de kans op ernstige bijwerken en complicaties minimaal.

PhilArt en PhilArt Next

PhilArt en PhilArt Next zijn breed toepasbaar voor veel verschillenden indicaties:
• Gezicht
• Voorhoofd
• Hals / Decolleté
• Handen / Armen
• Knieën / Benen

Daarnaast zijn er ook een paar speciale toepassingen:
• Littekens
• Striae

Afhankelijk van de huidconditie en het te behandelen gebied bestaat een behandelplan uit 2 tot 4 initiële behandelingen met 2 ml PhilArt of PhilArt Next met een tussenpoos van 2 tot 3 weken (“oplaadfase”). Daarna wordt de behandeling elke 4 tot 6 maanden herhaald (“onderhoudsfase”). Voor littekens geldt een afwijkend protocol.

PhilArt Eye

PhilArt Eye is een nieuwe en unieke behandeling voor het gebied rond de ogen:
• Oogleden (boven/onder)
• Kraaienpootjes

Het werkt zowel voor verbetering van huidkwaliteit rond de ogen van de jonge huid als anti-aging behandeling voor de verouderde huid.

Een typisch behandelplan uit 3 initiële behandelingen met 2 ml PhilArt Eye met een tussenpoos van 2 tot 3 weken (“oplaadfase”). Daarna wordt de behandeling elke 4 tot 6 maanden herhaald (“onderhoudsfase”).

PhilArt Behandeling

Consult

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en je ontvangt een informed consent (toestemmingsdocument) met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

Om de behandeling met PhilArt zo comfortabel mogelijk te maken, zal de arts als eerste stap het te behandelen gebied verdoven met een verdovende crème. Daarna wordt een raster met de injectieplaatsen op het gezicht gemarkeerd. Vervolgens wordt PhilArt, PhilArt Next of PhilArt Eye in de huid geïnjecteerd met een dunne naald. Beide zijden van het gezicht worden behandeld met totaal 2 ml PhilArt, PhilArt Next of PhilArt Eye. Een behandeling duurt meestal 30 minuten en kan licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen.

Na de behandeling

Na een behandeling me PhilArt of PhilArt Eye is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 12 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (uitgezonderd sport, sauna en schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Bijwerkingen

Behandelingen met PhilArt zijn relatief erg veilig. Bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan of zijn er tijdelijk wat bultjes zichtbaar. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.

Resultaat

Het resultaat van een behandeling met PhilArt/PhilArt Eye bestaat uit hydratatie en verbetering van de huidkwaliteit. De polynucleotiden in deze producten stimuleren de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor de textuur van de huid verbetert. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpels en ziet de huid er jeugdiger uit. Bovendien helpen de antioxidanten uit PhilArt/PhilArt Eye om beschadigde huid te herstellen.

Het typisch behandelplan bestaat uit 3 behandelsessies met 2ml PhilArt, PhilArt Next of PhilArt Eye met een tussenpoos van 2 tot 3 weken, gevolgd door een onderhoudsbehandeling om de 4 tot 6 maanden. De polynucleotiden uit PhilArt worden in die periode volledig door het lichaam afgebroken. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn afhankelijk de huidkwaliteit en het behandelplan.

1. Verdovingscrème
1. Verdovingscrème
2. Injectieraster
2. Injectieraster
3. PhilArt injecties
3. PhilArt injecties
4. Direct na de behandeling
4. Direct na de behandeling

VOOR/NA FOTO'S

PhilArt

PhilArt Eye

Voor (links) en Na (rechts) PhilArt Eye behandeling
Voor (links) en na (rechts) PhilArt Eye behandeling

FAQ

Wat kan ik verwachten bij mijn bezoek aan SkinSensible?

Je bezoek begint met een gratis en vrijblijvend consult, waarin we uitgebreid je wensen, je gezondheid en  behandeling van je gezicht met PhilArt / PhilArt Eye skinbooster bespreken.

Als je besluit de behandeling te ondergaan, mag je direct plaatsnemen. De dermatoloog begeleidt je stap voor stap en maakt de behandeling zo comfortabel mogelijk.

Welk resultaat kan ik verwachten van PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye?

Het ideale behandelplan bestaat uit 3 behandelsessies met tussenpozen van 3 tot 3 weken, gevolgd door een herhaling na 3 tot 4 maanden. Per behandeling wordt 2 ml PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye geïnjecteerd.

Het resultaat van een behandeling met PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye bestaat uit hydratatie en verbetering van de huidkwaliteit. De polynucleotiden in deze producten stimuleren de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor de textuur van de huid verbetert. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpels en ziet de huid er jeugdiger uit.

Is een behandeling met PhilArt / Philart Next / PhilArt Eye pijnlijk?

Een behandeling met PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye skinbooster wordt meestal niet als erg pijnlijk ervaren. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid verdoofd met een verdovingscrème.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden hervatten na een behandeling met PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye?

Veel cliënten gaan direct na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Volg hierover echter het advies van de behandelend arts.

Na een behandeling me PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 12 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (uitgezonderd sport, sauna en schoonheidsbehandelingen). In onze nazorg brochure staan alle leefregels beschreven.

Is een behandeling met PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye veilig?

PhilArt/ PhilArt Netx / PhilArt Eye skinbooster met polynucleotiden is relatief een zeer veilige behandeling. De bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De polynucleotiden in PhilArt / PhilArt Next / PhilArt Eye worden na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken.

Daarnaast is het belangrijk een veilige keuze te maken. Laat je altijd behandelen door een vakkundig arts die transparante en eerlijke voorlichting geeft over de risico’s van de behandeling en werkt in een professionele omgeving die voldoet aan de hygiënerichtlijnen. Bij SkinSensible werken we uitsluitend met dermatologen omdat zij de specialisten zijn op het gebied van de huid en deze als geen ander kennen.

Wat maakt SkinSensible uniek?

SkinSensible is een cosmetische kliniek die vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk wil maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Ons motto: “Vakkundig, Veilig & Verantwoord”.

Bij SkinSensible word je uitsluitend behandeld door ervaren dermatologen, die de huid vanuit hun specialisme als geen ander kennen. Onze dermatologen geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

ONZE DERMATOLOGEN

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Dr. Gamze Piskin

BIG-nummer 19061981901

Mooier online, Huidverbetering en rimpel vermindering

Drs Adinda van Ginkel

BIG-nummer 29053281301

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH