Over SkinSensible

Over SkinSensible

SkinSensible kliniek Gamze Piskin en Arno Das

Dr. Gamze Piskin, oprichter en medisch directeur

Gamze promoveerde aan het AMC Amsterdam op behandelingen van de huidziekte psoriasis en is werkzaam als dermatoloog in het BovenIJ Ziekenhuis, waar ze ook vakgroep voorzitter is. Voor haar specialisatie in cosmetische geneeskunde volgde ze ondermeer een opleiding aan de Harley Academy in Londen. Gamze is lid van de Domeingroep Cosmetische Dermatologie van de NVDV.

“Door beslissingen te baseren op kennis en eerlijke adviezen leiden ook cosmetische procedures tot gezondheidswinst.”

Ir. Arno Das, oprichter en operationeel directeur

Arno is afgestudeerd in de Chemische Technologie aan de Technische Universiteit Delft en heeft jarenlange ervaring in projectmanagement, customer service business management. De afgelopen 12 jaar was hij werkzaam in de medische sector bij Siemens Healthineers in verschillende (inter)nationale functies. Arno was verantwoordelijk voor het ontwerp realisatie van onze kliniek en implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem en veiligheidsmanagementsysteem.
“Uiteindelijk zijn al onze activiteiten gericht op slechts één ding: klanttevredenheid.”

Team SkinSensible

Maak kennis met de andere dermatologen van SkinSensible die de visie van ‘skilled, safe & subtle’ met ons delen en geselecteerd zijn om hun zorgkwaliteit, kennis van cosmetische dermatologie en communicatieve vaardigheden: Jack van der Woude, Adinda van Ginkel en Sagar Bhagwandin.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH